Otrdienas horoskops: 16. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bachkova Natalia/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 16. janvārim.

AUNS

Svarīgas naudas lietas – gribas pelnīt un gribas tērēt. Bankas īsziņas vēstīs tīkamus jaunumus un gribēsi sevi palutināt, iegādājoties ko skaistu.

VĒRSIS

Darba pilnas rokas, bet finanšu stāvoklim arīdzan vajadzētu uzlaboties. Radošais pacēlums un apkārt cilvēki, ar kuriem saproties no pus vārda vai vispār bez vārdiem.

DVĪŅI

Mainīgs garastāvoklis, tāpēc labāk turēties tālāk no situācijām, kurās notiek kāda izskaidrošanās. Toties ir laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai un darīšanām bankās.

VĒZIS

Ļoti aktīva diena. Darbi ies no rokas, un var veidoties jauna sadarbība un atnākt interesants piedāvājums iesaistīties ambiciozā projektā. Nepalaid garām izdevību.

LAUVA

Darbā vai biznesā var rasties kādas jaunas iespējas. Seko līdzi, lai visas vienošanās tiek noformētas juridiski korekti – ar precīziem formulējumiem.

JAUNAVA

Orientējies uz pelnošiem pasākumiem, kas realizējami ar vērienu. Kādam var uzrasties darījumu partneri no citām zemēm. Taču neatstāj novārtā privāto dzīvi. Sirdslietu tēma šovakar īpaši svarīga.

SVARI

Var rasties sajūta, ka profesionālajā jomā kāds ceļš noiets. Ja sirds ilgojas pēc pārmaiņām, tad ielūkojies darba sludinājumos vai ķeries pie jauna biznesa projekta.

SKORPIONS

Profesionālajos jautājumos emocijas pārāk neizrādi un necenties pasniegt savu viedokli kā vienīgo pareizo. Pretējā gadījumā var nākties saskarties ar pretestību, kas traucēs realizēt ieceres.

STRĒLNIEKS

Ieklausīties kolēģos vai potenciālajos sadarbības partneros. Viena galva gudra, divas vēl gudrākas. Un - ar smaidu var panākt vairāk, nekā ar komandēšanu.

MEŽĀZIS

Veiksies lietišķajās sarunās un darījumu kontaktu veidošanā. Kāda nejauša tikšanās var pavērt pavisam jaunus ceļus darbā vai biznesā. Galvenais – nevairīties no izšķirošu lēmumu pieņemšanas.

ŪDENSVĪRS

Pieej racionāli visam, kas sasitās ar finansēm. Ja nepieciešams, runā par algas pielikumu vai peļņas pārdali un pamato to ar skaitļiem. Šodien visā jābūt precīzam.

ZIVIS

Aktīvi pievērsies darba vai biznesa lietām, kā arī lietišķajiem jautājumiem, kas varētu būt risināmi sadzīvē. Ja vēlies izvirzīties karjerā, tad strādā tā, lai tevi pamana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu