Lielākie meļi pēc Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Daži cilvēki mēdz pārspīlēt un manipulēt ar faktiem, fantazēt un pat klaji melot. Astrologi nosauc lielākos meļus pēc Zodiaka zīmes.

Dvīņi

Dvīņi parasti atstāj ļoti pozitīvu iespaidu – viņi šķiet godīgi, sirsnīgi un ļoti atklāti. Taču patiesībā Dvīņi mēdz pārspīlēt savus nopelnus un piedēvēt sev neesošas pozitīvas rakstura īpašības. Dvīņiem ir viegli maldināt citus, un tajā viņi nesaskata neko sliktu – viņi vienkārši vienmēr vēlas tikt galā ar visu, pat ja nepieciešams mazliet sameloties.

Vēži

Vēži vēlas citiem šķist nozīmīgākas figūras, nekā viņi patiesībā ir. Tāpēc viņi izmanto visus līdzekļus, tiecoties pēc citu mīlestības un cieņas. Vēži reti kad kādam pa īstam uzticas, viņi vienmēr sagaida kādu viltību no citiem. Tajā pašā laikā viņi tik ļoti mīl savu ģimeni un draugus, ka ļoti baidās viņus aizvainot vai sabojāt garastāvokli ar kādu neērtu patiesību, tāpēc viņi sāk melot. Turklāt Vēži baidās no problēmām. Viņi mēdz melot, lai neizietu no savas komforta zonas.

Lauvas

Zvaigznes Lauvu apveltījušas ar aktiermākslas talantu. Viņi var viegli mainīt noskaņojumu un arī sarunas virzienu. Viņi mēdz arī manipulēt. Lauvas pašas patiesi tic lielākajai daļai viņu pašu mānīgo stāstu. Viņus, kā likums, vada vēlme izskaistināt, padarīt pasauli un dzīvi labāku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu