Sestdienas horoskops: 20. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yurev/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 20. janvārim.

AUNS

Vēlams kur aizbraukt, izstaigāties pa sniegotiem plašumiem un pavadīt romantisku vakaru attālā viesu namiņā, kamīna siltuma apņemtam. Sirsnīgas emocijas.

VĒRSIS

Saviesīgas aktivitātes. Ar mīļoto cilvēku un draugiem apmeklē kultūras pasākumu vai izdejojies klubiņā. Ja sirds brīva, tajā var iekrist kāda simpātiju dzirkstelīte.

DVĪŅI

Atpūties, parūpējies par ģimeni, sazinies ar tuviem cilvēkiem svešatnē. Šai dienai ir pozitīvas un nesteidzīgas noskaņas. Vakarā prieks no kultūras pasākuma apmeklējuma.

VĒZIS

No sirds un ar prieku lutināsi savus mīļos, būs daudz pozitīvu emociju un sirds siltums atgriezīsies dubultā. Mīlestības laiks. Brīvajiem ļaudīm iespējami sirdslietu piedzīvojumi.

LAUVA

Pārdomu diena. Dažādas apcerīgas un mazliet sentimentālas noskaņas attiecību tēmā, vajag tikt skaidrībā gan ar sevi, gan situācijām. Runā par to, kas uz sirds.

JAUNAVA

Būsi uz pozitīvā noskaņojuma viļņa. Daudz prieka un sirds siltuma no kopā būšanas ar mīļoto – gluži kā sirdī jau iespīdētu pavasarīgi saules stari. Rūpes par ģimeni un sekmīgi mājas darbi.

SVARI

Pirmajā vietā saimniecības darbi: kārtosi, izdaiļosi rosīsies virtuvē. Taču derētu arī kāds saviesīgs pasākums. Nav obligāti kaut kur jādodas. Labs laiks mājas ballītei – ielūdz ciemos draugus.

SKORPIONS

Nesēdi mājās, citādi diena pazudīs, kā nebijusi. Ieplāno izbraucienu dabā vai uz kādu no kaimiņzemēm, relaksēties palīdzēs arī SPA vai saunas apmeklējums.

STRĒLNIEKS

Ieplāno mājas darbus un izmēģini jaunas kulinārijas receptes. Vari arī ielūgt viesus, lai viņi novērtē. Sirdslietās pozitīvas emocijas un notikumi, kas iedvesmo.

MEŽĀZIS

Interesanti notikumi un dažādi pavērsieni iespējami sirdslietās. Vai pazīsti to sajūtu, ka it kā tauriņi novirmotu pakrūtē? Mīlas jūtas plauks strauji kā pavasara lapiņas. Saudzē to, kas tiek dots.

ŪDENSVĪRS

Ar mīļoto cilvēku sapratīsieties no viena acu skata. Ja arī kādas viedokļu atšķirības, tad jebkurš asumiņš ātri tiks nogludināts. Brīvajām sirdīm labvēlīgs laiks romantiskiem randiņiem.

ZIVIS

Ja šodien plāno iepirkšanos, tad visu rūpīgi saplāno un nenes mājās lietas, kas patlaban nav vajadzīgas. Attiecību tēmā zvaigznes iesaka apgūt mākslu klausīties, ko saka mīļotais cilvēks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu