Svētdienas horoskops: 21. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kjetil Taksdal/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 21. janvārim.

AUNS

Šai dienai ir nesteidzīgs ritms. Baudi rāmu atpūtu un netērē laiku tukšās pļāpās ar paziņām. Ir riski iekļūt intrigu pinekļos. Kā mēdz teikt: runāšana sudrabs, klusēšana zelts.

VĒRSIS

Kopā ar saviem mīļajiem dodies dabā, baudīt ziemas priekus. Optimisms un pozitīvisms arī no saziņas ar draugiem. Atkal un atkal pārliecināsies, ka līdzās ir lieliski cilvēki.

DVĪŅI

Mīlestības piepildīts laiks. Sapratīsi, ka blakus ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas ar laiku pārvēršas nopietnās attiecībās.

VĒZIS

Sekmīga diena mājas darbiem: vari veikt kādus pārkārtojumus un izdaiļot interjeru. Izrevidē drēbju skapi un saimniecības lietas. Kas netiek lietots, labāk atdod labdarībai.

LAUVA

Aizraujoši notikumi iespējami sirdslietās: kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Visās situācijās saglabā apdomību. Ne velti laikam radies teiciens: Lēnām pār tiltu!”

JAUNAVA

Būsi pievilcīgs un šarmants, cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un respektēs to. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas ievieš korekcijas ierastajā dienu ritmā.

SVARI

Sirdslietās vilinoši kārdinājumi, tomēr tu īsti nebūsi noskaņots vieglam lidojumam. Labāk jutīsies, ja gūsi pārliecību, ka attiecības veidojas uz stabiliem pamatiem.

SKORPIONS

Ģimeniska diena - kopā atpūtieties un kopā apdariet mājas darbus. Atbalsti bērnu ieceres. Viņiem tas ir svarīgi, turklāt domu apmaiņa arī tev iedos vērtīgu pieredzi.

STRĒLNIEKS

Risināmas svarīgas sadzīviskas situācijas. Vadies pēc iekšējām sajūtām un iepriekš gūtās pieredzes. Privātajā dzīvē labs laiks nesteidzīgai romantisku attiecību veidošanai.

MEŽĀZIS

Vislabākā atpūta mierīgā mājas atmosfērā. Izgulies un palaiskojies. Vari palasīt, noskatīties labu filmu vai koncertu, pasūtīt pusdienas ar piegādi. Jākrāj spēki jaunajai nedēļai.

ŪDENSVĪRS

Dvēseles noskaņojums vedinās uz piedzīvojumiem, taču prāts liks savas robežas. Visas situācijas izanalizē, iespējams, no tām gūsi vērtīgas dzīves mācības.

ZIVIS

Jāuzmanās no piktošanās par niekiem un sīkiem strīdiņiem, kas var izcelties uz līdzenas vietas un ne no kā. Centies saskatīt gaišās krāsas un šodien to nav mazums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu