Strautiņš gūst 14 punktus uzvarētā Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš
Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš svētdien guva 14 punktus Itālijas A sērijas mačā un sekmēja Tortonas "Derthona" komandas uzvaru.

Tortonas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 75:69 (22:12, 19:19, 16:19, 18:19) bija pārāki pār Venēcijas "Umana Reyer".

Strautiņš, laukumā pavadot 16 minūtes, realizēja piecus no sešiem divpunktu metieniem, vienu no trīs tālmetieniem un vienu no trīs soda metieniem, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes, iekrāja 15 efektivitātes koeficienta punktus un tika pie pozitīva +/- rādītāja (+1).

Uzvarētājiem Kails Vīmss guva 20 punktus, bet pretiniekiem 15 punkti bija Āmiram Simsam.

Tikmēr Rihards Lomažs guva trīs punktus spēlē, kurā Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" viesos ar 81:69 (27:20, 20:20, 17:16, 17:13) guva virsroku pār "Varese".

Lomažs spēlēja desmit minūtes, izpildīja vienu precīzu tālmetienu un vienu neprecīzu divpunktu metienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un četrreiz pārkāpa noteikumus.

Boloņiešiem 20 punktus guva Marko Belinelli, bet laukuma saimniekiem 16 punkti bija Nikolo Manionam.

Jau ziņots, ka Jānis Strēlnieks un Andrejs Gražulis sestdien guva attiecīgi 19 un 16 punktus, būdami rezultatīvākie savās komandās, taču "Scafati" un Trento "Aquila" vienības piedzīvoja zaudējumus.

Boloņas komanda ar 12 uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, Trento klubs ar bilanci 9-8 atrodas septītajā vietā, "Scafati" astoņi panākumi 17 mačos dod desmito pozīciju, kamēr "Derthona" ar septiņām uzvarām ierindojas 12.vietā 16 vienību konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu