Otrdienas horoskops: 23. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Farknot Architect/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 23. janvārim.

AUNS

Vari uzņemties papildus darbus vai padomāt par darba miņu vai jauniem biznesa virzieniem. Nākotne rodas no tā, ko tu dari šodien, tāpēc netērē spēkus tukšgaitā.

VĒRSIS

Ja esi pārliecināts par kāda sava iecerētā projekta dzīvotspēju, tad nekavējies ar realizāciju, kaut arī citi šaubās par izdošanos. Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu kārtošanai.

DVĪŅI

Neļaujies stresam un nepieņem sasteigtus lēmumus. Arī tad, ja nāk vilinošs karjeras vai biznesa piedāvājums, izvērtē izdevīgumu, un nekautrējies apspriest finanšu lietas, nosakot savu cenu.

VĒZIS

Aktīvi iesaisties dažādos darbos un pasākumos, jo profesionālajā jomā ir iespējas satikt lieliskus darījumu partnerus un saņemt uzaicinājumus piedalīties ienesīgos projektos.

LAUVA

Nemierīga atmosfēra profesionālajā vidē, taču dienas gaitā situācijas un darba ritms noregulēsies. Jābūt uzmanīgam finanšu lietās, jo pastāv pārrēķināšanās riski.

JAUNAVA

Darba vidē var nākt pārmaiņas, rasties jauni uzdevumi vai mainīties vadība. Tas tev nebūs īsti pa prātam, jo nāksies koriģēt ieceres un mainīt savus darbu plānus.

SVARI

Prāts atvērts jaunām zinībām, un ir īstais laiks lūkoties, kā vari papildināt prasmes. Turklāt jaunas iemaņas un zināšanas palīdzēs palielināt ienākumus.

SKORPIONS

Spēsi daudz paveikt, uzsākt jaunus projektus un iepazīties ar jauniem potenciālajiem darījumu partneriem. Vienīgi uzmanies vai „vilks nav paslēpies jēra ādā”. Vērtē cilvēkus.

STRĒLNIEKS

Laba diena tālejošiem plāniem, taču var gadīties, ka vēlēsies tūdaļ uz līdzenas vietas realizēt kādu „spico ideju”. Neesi pārsteidzīgs - virzies uz priekšu mērķtiecīgi, bet palēnām.

MEŽĀZIS

Dodies sabiedrībā, iepazīsties un veido noderīgus kontaktus. Lielas izaugsmes iespējas, ass prāts un intelekts augstā līmenī. Daudz kas būs atkarīgs no prasmes komunicēt.

ŪDENSVĪRS

Ir iespējas iesaistīties izdevīgos projektos. Tikai - lai arī, ko tu darītu, esi apdomīgs, visu kārtīgi saplāno un sarēķini. Pārlieks optimisms vai paļaušanās uz veiksmi būs nevietā.

ZIVIS

Esi uzmanīgs naudas lietās – savlaicīgi apmaksā rēķinus un seko līdzi ienākumiem un izdevumiem. Darbā jūtams rezultāts būs tikai tad, ja pats visu darīsi vai vismaz ar modru aci pieskatīsi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu