Vienaldzība? Trīs Zodiaka zīmes, kas neizrāda mīlestību saviem partneriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuras neizrāda mīlestību saviem partneriem. Viņi šķietami slēpjas aiz vienaldzības un neieinteresētības sienas, bet tā tas patiešām ir?

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var šķist attāli un nerūpīgi, kad runa ir par emociju izrādīšanu. Viņu tieksme pēc brīvības un autonomijas dažkārt atstāj vēsuma iespaidu, īpaši romantiskajās attiecībās. Ūdensvīri labprātāk savu mīlestību izrādīs ar darbiem, nevis vārdiem, un tas partnerim var būt nesaprotami. 

Mežāzis

Mežāži ir koncentrējušies uz saviem mērķiem un bieži vien karjeru un personīgos panākumus izvirza augstāk par jūtu izteikšanu. Lai gan viņi ir uzticami un lojāli, viņu nopietnība un pragmatisms var radīt iespaidu par kaislības un emocionālās saiknes trūkumu attiecībās. Mežāži ir pārāk aizņemti ar saviem pienākumiem, lai pilnībā nodotos attiecību emocionālajiem aspektiem.

Skorpions

Lai gan Skorpioni ir spēcīgi un kaislīgi, viņi ir arī kontroles meistari un var apzināti atturēties no savu jūtu paušanas. Viņu partneri nevar tos lasīt, jo viņi ir slepeni un slēgti. Skorpioni šķiet nerūpīgi, it īpaši, ja viņiem šķiet, ka attiecībās viņi nav pietiekami novērtēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu