Ceturtdienas horoskops: 25. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Damian Lugowski/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 25. janvārim.

AUNS

Var gadīties, ka kādas situācijas darbā vai biznesā tev nav pa prātam, bet labāk noskaiti līdz desmit un nemeties cīniņos. Viss norimsies un sakārtosies.

VĒRSIS

Aktuāli dažādi lietišķie jautājumi. Sekmīgi risināsi darījumu sarunas, kā arī nokārtosi darīšanas iestādēs. Pienācis laiks arī paplašināt redzesloku – prātam jārosās.

DVĪŅI

Burvīgs laiks sabiedriskām aktivitātēm un domubiedru iegūšanai. Tu esi profesionālis, kas zina, ko dara. Un neņem galvā, ja kāds mēģina iebāzt sprunguļus riteņos.

VĒZIS

Radošais lidojums. Darbā vai biznesā izdosies piepildīt ieceres, par ko sen esi domājis un sapņojis. Vakarā esi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku, būs izpratne un atbalsts.

LAUVA

Uz taviem pleciem gulsies daudz pienākumus, taču raugies vai atalgojums ir adekvāts. Iespējami jauni peļņas varianti. Izpratne par citu cilvēku problēmām, līdzjūtība un vēlme palīdzēt.

JAUNAVA

Atbildīgi pienākumi, bet tu ar tiem sekmīgi tiksi galā. Ar paveikto būsi apmierināts un ienākumi vairosies. Tomēr rīkojies nesteidzīgi un pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

SVARI

Jauni plāni un mērķis sasniegt vēl neiekarotas virsotnes. Taču ieklausies līdzcilvēku viedoklī – daudz kas no tā izrādīsies noderīgs. Ja rīkosies gudri, palielināsi ienākumus.

SKORPIONS

Darba lietās izaugsme un iespējas, par kurām sen esi domājis. Vari rakstīt projektus, risināt sarunas ar potenciālajiem partneriem, meklēt atbalstītājus iecerēm. Laba diena lietišķai komunikācijai.

STRĒLNIEKS

Radīsies jaunas idejas un vēlāk arī iespējas tās realizēt. Ar sasniegto un ienākumiem būsi apmierināts. Jauni pavērsieni iespējami sirdslietās, taču bez apdoma avantūrās nemeties.

MEŽĀZIS

Dažādas pārmaiņu vēsmas... un tas dara tramīgu. Patlaban var pavērties vairāki vilinoši ceļi un būs grūti izšķirties, kurš īstais. Atrodi laiku vienatnei, padomā un atbilde atnāks.

ŪDENSVĪRS

Ļoti lietišķa diena. Kādam jārisina jautājumi ar iestādēm, kādam ar VIDu, kādam ar namu apsaimniekotājiem vai bankām. Pievērs uzmanību dokumentu niansēm.

ZIVIS

Daudz domu galvā par to, ko gribētos paveikt vai mainīt dzīvē un darbā. Ja vajadzīgs atbalsts vai padoms, tad, zini, ka tev ir lieliski draugi, kas palīdzēs un atbalstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu