Sestdienas horoskops: 27. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ARVD73/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 27. janvārim.

AUNS

Šodien izej sabiedrībā, un apmeklē pasākumus, kur pastāv iespējas satikt vajadzīgos cilvēkus. Un ne tikai. Pēkšņi var uzdzirkstīt kādas simpātijas un aizdegt sirdī liesmas.

VĒRSIS

Radinieki gribēs, lai palīdzi tajā vai citā jautājumā. Iesaisties, uzklausi, taču neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo. Vakarā izej sabiedrībā. Attiecībās ar mīļoto daudz emociju.

DVĪŅI

Aizvadītā nedēļa bijusi strauja. Ja darba pienākumu gūzmā sirdslietas palikušas otrajā plānā, tad tas ar steigu jālabo. Vajadzētu ar mīļoto cilvēku kaut kur kopā iziet, sarīkot romantisku pasākumu.

VĒZIS

Privāto dzīvi derētu mazliet atsvaidzināt ar kopīgu romantisku izbraucienu. Brīvajiem ļaudīm ceļojumā vai caur interneta saraksti var rasties kādas simpātijas.

LAUVA

Šodien esi ar savējiem. Izdomājiet kopā ko aizraujošu un būs daudz pozitīvu emociju. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas simpātijas, kas iedvesmo.

JAUNAVA

Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, iekārtosi, pārkārtosi un izdaiļosi. Tas sniegs prieku pašam, un ģimene priecāsies līdz ar tevi. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās un kaislību mutuļi.

SVARI

Svarīga sirdslietu tēma. Vajadzētu vairāk uzmanības veltīt mīļotajam cilvēkam, sarīkot romantisku pasākumu, palutināt un samīļot. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar spilgtu personību.

SKORPIONS

Attiecību tēmā jāgādā par saskaņu. Vēlams izrauties no ierastās vides, un kaut kur kopā aizbraukt. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās caur ārzemju tēmu, ceļojumu vai interneta saraksti.

STRĒLNIEKS

Mīlestības un romantikas laiks. Neslēp emocijas, ļauj otram cilvēkam nojaust par savām simpātijām, un izbaudi jaukos brīžus. Tāda sajūta, ka kaut kur zem sniega taisās plaukt pirmie sniegpulksteņi.

MEŽĀZIS

Atrodi kādu brīdi vienatnei, lai sakārtotu domas un atpūstos. Sirdī dziļi noslēpta mīlestība, kas nedod miera, liek domāt un cerēt. Privātajā dzīvē esi atvērtāks.

ŪDENSVĪRS

Mājās jāgādā par saticību. Neuztiep savu viedokli un nesāc pārkārtojumus bez pārējo ziņas. Labāk ieplāno kādas kustīgas aktivitātes, dodies izklaidēties vai apmeklē sportiskus pasākumus.

ZIVIS

Svarīgi pienākumi mājās, dalies tajos ar citiem ģimenes locekļiem. Privātajā dzīvē krāsaini un dzirkstoši piedzīvojumi. Pēkšņas simpātijas dienas var sagriezt raibā karuselī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu