Svētdienas horoskops: 28. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dezy/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 28. janvārim.

AUNS

Tu esi dāsns pret cilvēkiem, ko uzskati par savējiem. Iepriecini viņus un sapulcē uz kopīgu mielastu. Būs omulīgi, jautri un iedvesmojoši. Lieliski pavadīta diena!

VĒRSIS

Ja sakrājušies kādi neizrunāti jautājumi, tad atrodi laiku sirsnīgai sarunai ar savu otro pusīti. Varbūt viss nav tā, kā izskatās. Dažkārt no dzīves sīkumiem izceļas nevajadzīgi strīdi.

DVĪŅI

Mājās risināmi sadzīviski un saimnieciski jautājumi. Bruņojies ar pacietību un nelec gaisā no pus apgrieziena, šobrīd svarīgi ir ieklausīties un atbalstīt citam citu.

VĒZIS

Ģimenes lietas un mājas pienākumi pirmajā vietā. Labprāt rosīsies un lutināsi savus mīļos. Sirdslietās romantiskas noskaņas un savstarpējā sapratne.

LAUVA

Domīgs noskaņojums saistībā ar sirdslietām. Ja tev ir otrā pusīte, apmeklējiet kopā kādu izklaides pasākumu. Brīvajiem cilvēkiem jāuzmanās no aušīgiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Vajadzētu pārvērtēt prioritātes. Ja esi daudz strādājis, cenšoties paveikt vairākus darbus vienlaikus, tad šodien jāvelta laiks sev un saviem mīļajiem. Un vēl nedomā par jaunās nedēļas darbiem.

SVARI

Labam būt ir labi, taču nedrīkst darīt pāri sev. Šī diena domāta atpūtai, nevis citu rūpju stāstu uzklausīšanai. Dodies nelielā izbraucienā, lai mazliet „izvēdinātu galvu”.

SKORPIONS

Kaut arī dvēselē vēlme pēc pārmaiņām, esi apdomīgs. Vajag izvērtēt situācijas, lai ātrumā kaut ko nesastrādātu. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties vērtējoši.

STRĒLNIEKS

Aizbrauc kādā tālākā ceļā - izrausies no rutīnas un gūsi jaunus iespaidus. Paliekot mājās, sirsnīgas emocijas no komunikācijas ar radiem un draugiem.

MEŽĀZIS

Ar prieku pievērsīsies saimniecības darbiem un daudz arī paveiksi. Kad labi pastrādāts, vari savējiem sarīkot mielastu. Kopā būšana pacilās un iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Attiecībās ar mīļoto īpaša dzirksts, ieraudzīsiet viens otru kā no jauna. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt intriģējošu iepazīšanos. Ja virtuāli, tad gan esi uzmanīgs.

ZIVIS

Tu godam esi nopelnījis šo brīvdienu. Velti to sev un tuviem cilvēkiem. Pavadi laiku mierīgi, aizbrauc pie dabas. Nākamā nedēļa atkal būs dinamiska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu