Piektdienas horoskops: 2. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Albert Beukhof/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 2. februārim.

AUNS

Ja darbā spēji mainās situācijas, nesatraucies un saglabā mieru. Drīz viss atkal ieies normālās sliedēs. Bet varbūt vari gūt sev kādu labumu. Izvērtē, apdomā un nepalaid garām izdevību.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā turi stūri stingri savās rokās un svarīgās lietas pieskati, jo iespējamas situācijas, kad „solīts makā nekrīt”. Būs tikai tas, ko pats saplānosi un izdarīsi.

DVĪŅI

Laba diena sadarbībai. Vari rīkot ideju prezentāciju un piesaistīt domubiedrus vai investorus. Darījumu partneri atzīs tevi par autoritāti un augstas klases profesionāli.

VĒZIS

Šodien nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Ja risināmi nopietni jautājumi – tad jāliek lietā racionāli argumenti un loģiski skaidrojumi. Pēc spraigas un sarežģītas darba dienas sirsnīgs vakars ģimenes lokā.

LAUVA

Pēkšņi var pārņemt sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu. Nevajag satraukties - vienkārši jāķeras pie mācībām. Atrodi laiku, lai izskatītu kursu, semināru, tiešsaistes lekciju piedāvājumus.

JAUNAVA

"Kas māk, tam nāk," tā kādreiz sacīja. Labas iespējas izdomāt oriģinālu plānu peļņas palielināšanai. Vai arī – radīsies negaidītas iespējas. Esi modrs, nepalaid garām izdevību.

SVARI

Šodien darbā daudz nenopūlies, bet vakarā dari to, kas palīdz relaksēties. Kāds gribēs ar draugiem un pafilozofēt pie kamīna, kāds būs nolēmis uzturēt sportisko formu un dosies kustīgās aktivitātēs.

SKORPIONS

Darbā daudz pienākumu, bet raita valoda un skaidrs domu formulējums būs tavi trumpji. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, tostarp uzdzirkstīt arī simpātijas.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā vidē var rasties neliela spriedzīte, jo būs atšķirīga izpratne par kārtību un darbu organizāciju. Nevajag strīdēties, bet vienoties. Nelieks kompromiss nāks par labu darāmajam.

MEŽĀZIS

Var gadīties, ka būsi cerējis uz ienākumu palielināšanos, bet kaut kas nobremzējas. Nevajag gaidīt Fortūnas labvēlību - jāmeklē jauni peļņas varianti vai jārosās privātā biznesa lauciņā.

ŪDENSVĪRS

Svarīgas finanšu lietas, un sekmes lietišķajos jautājumos – teju jebkuru spēsi pārliecināt par savu taisnību. Veiksmīga diena un jautrs vakars lielisku cilvēku kompānijā.

ZIVIS

Darbā iespējamas pārmaiņas, kas darīs bažīgu. Mēģini savaldīties un palūkoties uz lietām no optimistiskā skatupunkta. Padomā, kā vari palielināt ienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu