Svētdienas horoskops: 4. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Likes Photography/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 4. februārim.

AUNS

Mājās miers, harmonija un līdzsvars. Sazinies ar draugiem vai tuviniekiem – būs interesanti jaunumi un auglīga domu apmaiņa. Vēlāk tas viss jāpārdomā un jāsaliek pa plauktiņiem.

VĒRSIS

Pievērsies nodarbēm, kas vairo optimismu, un atrodi arī laiku pārdomām vienatnē, vai pastaigām dabā. Radīsies jaunas domas un plāni. Vajag koncentrēties nākamajai darba nedēļai.

DVĪŅI

Šodien aktuāla sirdslietu tēma. Kādam kaislības sagriežas kā sniegpārslas cīruļputenī, kādam sirdī iekvēlojas zem pelniem dusoša oglīte. Daudz spēcīgu emociju.

VĒZIS

Veiksies saimniecības darbos, būs idejas kā uzlabot un izdaiļot interjeru un telpas padarīt mājīgākas. Atrodi laiku arī saziņai ar draugiem, sirsnīgas sarunas sniegs prieku un iedvesmos.

LAUVA

Būsi uz pozitīvo emociju viļņa, šarmants un neatvairāms. Saņemsi daudz komplimentu. Varbūt pat no kāda nepazīstama cilvēka. Nejauša tikšanās var pārvērsties simpātijās ar turpinājumu.

JAUNAVA

Omulīga un sirsnīga atmosfēra mājās. Pievērsies saimniecības darbiem, un pēc tam palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģinot kādu eksotisku ēdienu recepti.

SVARI

Domīgs noskaņojums saistībā ar privāto dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, apmeklējiet kopā kādu kultūras pasākumu. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no aušīgiem piedzīvojumiem.

SKORPIONS

Labs laiks, lai veiktu pārkārtojumus mājoklī. Attiecībām par labu nāks sirsnīgs pasākums divvientulībā. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai – smaidi un pasaule uzsmaidīs pretī.

STRĒLNIEKS

Savējie – tas ir spēks un atbalsts. Mājās rosīga atmosfēra un daudz kas jāsakārto saimniecībā. Raisīsies sarunas par nākotnes plāniem un būs risināmi arī pedagoģiskie jautājumi.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā attiecības ģimenē un ar mīļoto. Labprāt pavadīsi laiku kopā, rūpēsies un rosīsies mājas saimniecībā. Tāda diena, kad gribas nesteidzīgi izbaudīt laiku kopā ar tuviem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS

Svarīga privātā dzīve. Šodien velti vairāk uzmanības ģimenei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās.

ZIVIS

Var nākties uzklausīt kāda drauga rūpju stāstu. Ja iespējams, palīdzi praktiski, ja ne –tad atbalsti morāli. Tu jau zini, ka labie darbi pēc tam pie tevis atgriežas dubultā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu