Krievijas iebrukuma Ukrainā otrā gadadiena Rīgā tiks atzīmēta ar vairākiem protesta pasākumiem pie Krievijas vēstniecības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Protestā pie Krievijas vēstniecības Rīgā nosoda zvērīgo uzbrukumu Kijivai un citām Ukrainas pilsētām 10. oktobrī
Protestā pie Krievijas vēstniecības Rīgā nosoda zvērīgo uzbrukumu Kijivai un citām Ukrainas pilsētām 10. oktobrī Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievijas iebrukuma Ukrainā otrajā gadadienā pie Krievijas vēstniecības notiks vairāki protesta pasākumi, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas domē.

Parkā iepretim Krievijas vēstniecībai dažādos laikos vairāki pasākumu rīkotāji ir pieteikuši pasākumus, piemēram, pasākumu pieteikusi biedrība "Nacionāldemokrāti", kā arī ir pieteikts Ukrainas atbalsta biedrības pasākums.

Kā aģentūru LETA informēja biedrība "Nacionāldemokrāti", tā rīkos protesta akciju plkst.12. Tās mērķis ir izrādīt solidaritāti un paust atbalstu Ukrainas tautai un karavīriem cīņā pret okupantiem, nosodīt Krievijas agresiju un tās pastrādātos kara noziegumus, kurus tā pret ukraiņiem veic kopš 2014.gada. Protesta akcija turpināsies līdz plkst. 20.

LETA jau ziņoja, ka šajā dienā arī citviet Rīgā notiks dažādi Ukrainas atbalsta pasākumi, viens no centrālajiem būs mītiņš "Kopā līdz uzvarai", kas notiks pie Brīvības pieminekļa plkst.12.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu