Maikls Dž. Fokss BAFTA ceremonijā ar savu uzstāšanos saraudina ļaudis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris, producents un aktīvists Maikls Dž. Fokss (Michael J Fox), kuram savulaik tika diagnosticēta Pārkinsona slimība, reto reizi parādījās sabiedrībā, ierodoties uz Britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvu pasniegšanas ceremoniju. 

BAFTA ceremonijā Fokss ieradās, lai pasniegtu balvu par labāko filmu. Par labāko filmu tika atzīta režisora Kristofera Nolana filma "Oppenheimer" ("Openheimers"), kas vēsta par atombumbas izgudrotāju Robertu Openheimeru. 

62 gadus vecais aktieris uz skatuves uzbrauca ratiņkrēslā, taču uzstāja, ka viņam ir jābūt uz pjedestāla, lai pasniegtu balvu. Fokss saņēma stāvovācijas, un vēlāk, kad video fragments izplatījās tīmeklī, daudzi apraudājās, viņu redzot. 

@dailymailuk Michael J Fox received a standing ovation from Hollywood's biggest stars at the 2024 British Academy Film Awards on Sunday, as he took to the stage in a wheelchair to present Best Film to Oppenheimer. #fyp #bafta #bafta2024 #eebaftas #backtothefuture #michaeljfox ♬ original sound - Daily Mail UK

Kā zināms, Pārkinsona slimība viņam tika diagnosticēta pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados. Fokss ļoti reti iziet sabiedrībā.

Pārkinsona slimība ir hroniska progresējoša centrālās nervu sistēmas slimība. Šīs slimības iespaidā cilvēkiem ir kustības un runas traucējumi.

Fokss ir pazīstams ar lomām seriālos "Family Ties" un "Spin City", tēlojis tādās filmās kā "Atpakaļ nākotnē", "Marss uzbrūk!" (1996) un "Briesmoņi". Vēl ir ieskaņojis vairākus tēlus, tai skaitā peli Mazo Stjuartu. Fokss ir vairāku balvu ieguvējs — saņēmis vairākas Emmy un Zelta globusa balvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu