Porziņģis pēc sāpīgā zaudējuma: Tas mums ir veselīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis pēc nesenajā mačā piedzīvotā zaudējuma sarunā ar medijiem norādīja, ka šādas spēles komandai arī ir nepieciešamas.

Bostonas "Celtics" viesos ar 104:105 atzina Klīvlendas "Cavaliers" pārākumu.

Šajā spēlē par galveno varoni kļuva "Cavaliers" uzbrucējs Dīns Veids, kurš noslēdzošajā ceturtdaļā guva 20 punktus, kā arī realizēja uzvaras metienu.

Ar šo zaudējumu "Celtics" pārtrauca savu 11 uzvarēto spēļu sēriju. Porziņģis pēc mača sarunā ar žurnālistiem pozitīvo atrada arī zaudējumā.

"Tas mums ir veselīgi. Mums ir sajūta, ka uzvarēsim katru spēli, ka esam neievainojami. Šāda sajūta kaut kādā mērā mums ir katru reizi. Tas varbūt ir veselīgi, bet veselīgi ir arī reizi pa reizei zaudēt, lai mēs pārkalibrētos un atgrieztos pie detaļām," sacīja latviešu basketbolists.

Porziņģis šajā mačā bija tuvu "double-double" - 24 punkti un deviņas bumbas zem groziem. Latviešu basketbolists laukumā atgriezās pēc izlaistā mača pret Goldensteitas "Warriors", kurā bostonieši izcīnīja graujošu uzvaru.

"Celtics" ar bilanci 48-13 ieņem pārliecinošu līderpozīciju visā NBA, tuvākos sekotājus Minesotas "Timberwolves" apsteidzot par piecām uzvarām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu