Atjaunota vilcienu satiksme līnijā Rīga-Tukums (2)

LETA
Papildināts 10:36, 7. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Ceturtdienas rītā vilcienu satiksme līnijā Rīga-Tukums un saistītajās līnijās ir atjaunota, informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV).

PV skaidro, ka ceturtdienas rītā līnijā Rīga-Tukums tika atcelti divi rīta reisi, bet vēl vairāki kavējās strāvas padeves dzelzceļa infrastruktūrā dēļ. Vienlaikus vilcienu atcelšana vai kavēšanās ietekmēja arī vilcienu kustību citās līnijās.

Patlaban vilcienu satiksme ietekmētajās dzelzceļa līnijās ir atjaunota, informē PV.

Savukārt PV valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis uzsver, ka ceturtdienas rīta reisu atcelšanas vai kavēšanās iemesls nav saistīts ar jauno elektrovilcienu uzticamību, bet ar problēmām dzelzceļa infrastruktūrā, proti, tika konstatēti strāvas padeves pārrāvumi.

Uzņēmumā aicina pasažierus sekot līdzi aktuālajai informācijai par vilcienu kustības laikiem PV mobilajā lietotnē "Vivi", kā arī aicina iesūtīt pieteikumus kompensāciju saņemšanai.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā kavējas vai bija atcelti vairāki reisi līnijās Rīga-Skulte un Rīga-Tukums.

PV ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš PV bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu