Uz LFF prezidenta amatu kandidēs Ļašenko un Krivuņecs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Biedrības  Latvijas Futbola Virslīga" valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs
Biedrības Latvijas Futbola Virslīga" valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs Foto: Paula Čurkste/LETA

Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatu vēlēšanās aprīļa nogalē cīnīsies pašreizējais LFF vadītājs Vadims Ļašenko un Latvijas futbola virslīgas vadītājs Maksims Krivuņecs, piektdien paziņoja LFF.

Prezidenta vēlēšanas notiks LFF kongresā 26.aprīlī, prezidentu vēlot 99 LFF biedriem.

Vēlēšanās LFF biedri balsos par LFF prezidentu, divām LFF viceprezidenta pozīcijām un sešām LFF valdes locekļa pozīcijām, turklāt saskaņā ar LFF statūtiem vismaz viens amats tiek rezervēts kandidātei - sievietei.

Ļašenko atbalstu pauduši 85 biedri, bet Krivuņecam - 12.

Uz viceprezidenta amatiem kandidē Edgars Dupats (11 atbalsti), Olafs Pulks (26 atbalsti) un Sergejs Kovaļovs (51 atbalsts). Savukārt uz valdes locekļu amatiem pretendē Anastasija Kučinska (14 atbalsti), Andis Rozītis (12 atbalsti), Eduards Borisevičs (11 atbalsti), Emīls Latkovskis (14 atbalsti), Guntars Indriksons (10 atbalsti), Jānis Engelis (12 atbalsti) un Nauris Mackevičs (12 atbalsti).

Tāpat LFF biedriem būs iespēja balsot par LFF neatkarīgo juridisko institūciju locekļiem. Disciplinārlietu komitejas, Spēlētāju statusa un pāreju komitejas, Ētikas komitejas un Apelāciju komitejas sastāvā ir jāievēl priekšsēdētājs, priekšsēdētāja vietnieks un trīs locekļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu