Nikolato pēc debijas mača apmierināts ar Latvijas futbolistu sniegumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paolo Nikolato
Paolo Nikolato Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas vīriešu futbola izlases jaunais galvenais treneris Paolo Nikolato ir apmierināts ar Latvijas futbolistu sniegumu pirmajā spēlē, kurā viņš bija komandas stūrmanis, atzina Nikolato.

Jau ziņots, ka ceturtdien Latvija pēc pirmajā puslaikā ielaistajiem vārtiem spēja atspēlēties un izbraukumā ar Kipru spēlēja neizšķirti, cīņai beidzoties ar 1:1 (0:1).

"Esmu patiešām apmierināts ar spēlētāju attieksmi šajā spēlē, arī ar rezultātu. Tāpat vēlos izcelt faktu, ka komanda atspēlējās spēles gaitā. Puiši labi pastrādāja šīs treniņnometnes laikā, un šodien tika par to atalgoti," sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) teica itāļu speciālists.

"Daudzas lietas, ko mēģinājām trīs dienu laiku panākt treniņprocesā, bija redzamas laukumā, un esmu tiešām gandarīts par to, ka izdevās daudz ko no plānotā redzēt arī laukumā," viņš turpināja.

Savukārt Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra pauda prieku, ka izdevās panākt neizšķirtu, taču bijuši arī momenti, kuros Latvijas futbolisti varēja izcīnīt panākumu.

"Bija kļūdiņas, bet prieks par to, ka vairāk sākam spēlēt ar bumbu. Ir vēl kur strādāt, bet bija pozitīva spēle. Treneris prasīja, lai mēs mēģinām spēlēt ar bumbu un nebaidāmies kļūdīties. Nebija daudz momentu, bet kopumā varam būt apmierināti," stāstīja Dubra.

Nikolato vadībā Latvijas izlase pirmās treniņnometnes laikā Kipras pilsētā Larnakā 26.martā spēlēs arī ar Lihtenšteinas izlasi.

Nikolato treniņdarbā asistē Masimo Paganins, Aleksandrs Cauņa un Andris Vaņins, fiziskās sagatavotības treneris Vinčenco Pinkolīni un videoanalītiķis Leonardo Karleti. Abiem palīdz arī iepriekš ar izlasi šajās lomās strādājušie attiecīgi Māris Smirnovs un Iļja Ščaņicins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu