VIDEO Vairākas dienas meklē bezvēsts pazudušo Valteru. Puisis bijis uztraucies par savu dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Pierīgas Austrumu policijas iecirknis izsludinājis meklēšanā 18 gadus veco Valteru Vanagu, kurš ir pazudis jau kopš svētdienas, 17. marta, vakara. Piektdien, 22. martā, Valtera māte un tuvinieki organizēja meklēšanu tuvējās apkaimes meža masīvā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Valtera māte norāda, ka puisis pēdējo reizi redzēts pirms piecām dienām. Ap plkst. 20.00 viņš izgājis no vecmāmiņas dzīvokļa Pārogrē un neatgriezās. Tuviniekiem grūti spriest, kur tieši viņš devās. 

Zināms tikai tas, ka puisis kaut kādu iemeslu dēļ bija uztraucies par savu dzīvību. 

Valtera māte apstiprina, ka viņam nav bijušas emocionālās veselības problēmas un viņš nekad iepriekš nebija pazudis.

Meklēšanas laikā policijas darbinieki apkopoja informāciju par Valtera viedtālruņa maršrutu pēdējo pāris dienu laikā. Spēcīgākais signāls bija novērots posmā no Ķeguma HES, līdz pat dzelzceļa sliedēm otrpus Daugavai. 

Ņemot vērā, ka  elektrības ražotnes apkaimes novērošanas kameru ieraksti jau esot rūpīgi izpētīti, iespēja, ka Valters joprojām tur atrodas, ir neliela. Viņa mobilais telefons jau labu laiku izslēgts un līdz ar to informācija par ienākošo zvanu signāliem vairs nav aktuāla.

Valtera pazīmes: augums 185 cm, kalsnas miesasbūves, tumši brūniem matiem, tumši brūnām acīm, kreisajai uzacij izskūta svītra.

Bija ģērbies tumšā virsjakā ar kapuci, bēšā sportiskā džemperī ar kapuci un baltu uzrakstu "Adidas", uz piedurknēm pelēkas līnijas ar zīmola "Adidas" logotipu. Melnas džinsa bikses ar baltām kabatu apdarēm. Šņorējami, melni sporta apavi "Nike" ar lielu, baltu uzrakstu "AIR". Līdzi bija melna mugursoma ar baltu uzrakstu "Vans".

Vairāk skaties "Degpunktā" sižetā!

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu