VIDEO "Ko "Bulls" dara?" Čikāgas basketbolisti sarūpē vienu no šīs sezonas kuriozākajiem brīžiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrē Dramonds
Andrē Dramonds Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar ļoti neveiklu epizodi izcēlās Čikāgas "Bulls" basketbolisti Andrē Dramonds un Torijs Kregs.

Čikāgas "Bulls" uz sava parketa ar 117:128 atzina Ņujorkas "Knicks" pārākumu.

Otrās ceturtdaļas vidū "Bulls" basketbolisti Dramonds un Kregs sarūpēja epizodi, kura pavisam noteikti nonāks NBA humora rubrikas "Shaqtin' A Fool" jaunākajā sērijā.

Dramonds aizsardzībā atbruņoja Bojanu Bogdanoviču, bet pie bumbas pirmais tika Kregs, kurš devās ātrajā uzbrukumā. Kregs pret pretinieku groza vairogu uzmeta tā saukto "alley oop". Šajā brīdi "Bulls" basketbolisti nesapratās, jo pakaļ bumbai lēca gan Dramonds, gan Kregs.

@houseofhighlights Aw man. 😅 #nba #bball #basketball #hoops #bulls ♬ original sound - House of Highlights

Sporta medijs "House of Highlights" savā "TikTok" kontā uzdeva pamatotu jautājumu: "Ko "Bulls" dara?"

Lai gan virsrakstos, visticamāk, vaininieka lomā tiks nostādīts Dramonds, vaininieks šoreiz ir Kregs. Pirmkārt, tieši Dramonds atbruņoja pretinieku. Otrkārt, basketbola nerakstītais likums paredz, ka garo spēlētāju, kurš skrien ātrajā uzbrukumā, ir jāatalgo ar bumbu. Treškārt, kad aiz muguras skrien komandas biedrs, lielākoties bumba šādā veidā tiek pamesta tieši kolēģim.

"Bulls" šobrīd ar bilanci 37-49 ieņem 9. vietu Austrumu konferencē un par vietu izslēgšanas spēlēs būs spiesta cīnīties no "play-in" turnīra vājāko komandu (9. un 10. vieta) "zara".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu