Bijusī NBA zvaigzne Grifins paziņo par basketbolista karjeras beigām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

2009.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju drafta pirmais numurs Bleiks Grifins ir beidzis basketbolista karjeru, savā "Instagram" kontā otrdien pavēstīja basketbolists.

Grifins, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Bostonas "Celtics" rindās, šosezon NBA spēlēs laukumā nav devies.

"Esmu pateicīgs par katru brīdi - ne tikai par labajiem - uzvarām, balvām, bumbas triecieniem grozā no augšas un atmiņā paliekošiem brīžiem ar manu ģimeni, draugiem, līdzjutējiem, komandasbiedriem un treneriem," raksta seškārtējais "Visu zvaigžņu spēles" dalībnieks.

"Tāpat esmu pateicīgs arī par ne tik labiem brīžiem - zaudējumiem, savainojumiem, par daudzām operācijām, mācībām, kreņķiem, un tā nebūtu vēstule par karjeras beigām bez nīdējiem," vēsta 35 gadus vecais Grifins.

"Visa šī pieredze padarīja 14 gadus līgā patiesi neaizmirstamus," raksts Grifins, piebilstot, ka nekad nav iedomājies, ka šādu vēstuli par karjeras beigām vajadzēs rakstīt viņam.

Basketbolists trīsreiz ir iekļauts NBA labāko spēlētāju otrajā pieciniekā un divreiz - trešajā. 2011.gadā viņš tika atzīts par labāko jauno spēlētāju līgā, tikai iekļauts labāko debitantu simboliskajā pieciniekā un uzvarēja NBA konkursā bumbas triekšanā grozā no augšas.

Losandželosas "Clippers", Detroitas "Pistons", Bruklinas "Nets" un "Celtics" spēlējušais Grifins 765 NBA pamatturnīra spēlēs vidēji mačā sakrāja 19 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, bet 68 izslēgšanas turnīra mačos - 18,2 punktus, 7,7 atlēkušās bumbas un 3,5 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu