Bezmaksas virszemes televīzijā rāda trīs jaunos kanālus (88)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt virszemes bezmaksas apraidē sākuši raidīt trīs jauni telekanāli - «Re:TV», «Rīga TV24» un «OTV», novēroja aģentūra LETA.

Jau ziņots, ka Skandināvijas koncerna «Modern Times Group» kanāli LNT un TV3 no šodienas vairs nav bezmaksas apraidē un to translēšana bija jāpārtrauc pusnaktī.

Lai nodrošinātu satura dažādību bezmaksas virszemes apraidē, Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) rīkoja konkursu, kurā uzvarēja AS «TV Latvija», kas nodrošina kanālu «Rīga TV24», SIA «Ogres televīzija», kas nodrošinās kanālu «OTV», un SIA «Vidzemes televīzija», kas nodrošina kanālu «Re:TV».

Bezmaksas apraidē paliek arī sabiedriskās televīzijas kanāli LTV1 un LTV7.

Kā iepriekš pavēstīja Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) pārstāvis Uldis Lavrinovičs, tehniski jauno kanālu translēšana tiks nodrošināta no plkst.6 rītā, bet, lai jaunos kanālus redzētu, nepieciešams restartēt dekoderus un veikt kanālu meklēšanu.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu