Iemācies dzīvot laimīgi! (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/digimist/

Kas notiek brīdī, kad piezogas atziņa, ka kaut kas manā dzīvē nav kārtībā?

«Visbiežāk aprunājos pats ar sevi, ar savu otru pusi, savu draudzeni, draugu vai mammu, izlasu kādu padomu žurnālā, varbūt arī internetā.»

Tomēr, cik bieži jautāju padomu cilvēkiem, kuri patiesi var palīdzēt veiksmīgāk veidot attiecības, lai tās nestu vairāk prieka un gandarījuma.

Jau 2012.gada septembrī savas durvis vērs ATTIECĪBU SKOLA – Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatikas klīnikas un ziņu portāla Apollo.lv kopprojekts.

Attiecību skola būs iespēja pavaicāt padomu speciālistiem, kuri ir padziļināti mācījušies izprast, kas notiek cilvēka apziņā un zemapziņā, kā emocijas ietekmē veselību un kas nosaka mūsu rīcību un apkārtējo cilvēku attieksmi!

Attiecību skolas ietvaros notiks dažādu tematisku lekciju cikli:

Lekciju cikls par bērnu pirmsskolas vecumā

Lekciju cikls par pusaudzi

Lekciju cikls pieaugušajiem «Kā veidot attiecības ar dzīvi?»

Klīnikas ārsti - psihoterapeiti dalīsies savās zināšanās par to kā dzīvot labāk un atbildēs uz klātesošo jautājumiem.
Aicinām piedalīties vecākus – mammas un tētus, vecvecākus, audžuvecākus, bērnudārza audzinātājas un sociālos pedagogus, sociālos darbiniekus, skolotājus un skolu psihologus, kā arī ikvienu, kuram interesē kā veidot emocionāli veselīgas attiecības ar bērnu un arī pašam ar sevi un apkārtējiem cilvēkiem.

Attiecību skolas katra cikla lekcijas notiek vienu reizi nedēļā otrdienās vai ceturtdienās no plkst. 18:30 līdz 20:00 (laiks jautājumiem līdz plkst. 20:30).

Aicinām pieteikties Attiecību skolai, rakstot info@psihosomatika.lv vai zvanot: 67 625 655.

Plašāka informācija par Attiecību skolu: www.psihosomatika.lv

ATTIECĪBU SKOLA - veselīgām attiecībām ģimenē! Iemācies veidot labas attiecības!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu