Kā dzīves kvalitāti ietekmē jūsu mājokļa numurs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gregoryjameswalsh, licence

Noteikti esat pamanījuši, kā mainās jūsu garastāvoklis,  pārkāpjot sava mājokļa slieksnim. Senatnē cilvēki savai dzīves vietai pievērsa lielu uzmanību — durvis greznoja dzimtas ģerboņi un devīzes.

Latvijā namiem un dzīvokļiem ieviesta numerācijas sistēma, kamēr Anglijā dzīvojamajām mājām ierasts dot vārdus. Varētu šķist, ka mūsu namu numuri ir absolūti bezpersoniski, tāpēc nekādas emocijas nevarētu raisīt, tomēr senatnē cipari tika uzskatīti par «patstāvīgām būtnēm» ar savām vibrācijām.

Mūsdienu zinātnieki runā par to, ka Visumā visam piemīt savas vibrācijas, visam ir sava enerģija un šīs enerģijas ir savstarpēji saistītas, tāpēc numeroloģija — zinātne par skaitļu enerģijām — šodien aktīvi ienāk mūsu dzīvē. Ar numeroloģiju var izpētīt visus cilvēka dzīves aspektus.

Lai cik dīvaini tas šķistu, mājas vai dzīvokļa numurs var  pozitīvi vai negatīvi ietekmēt jūsu dzīves kvalitāti, harmoniju. Mājokļa numurs var nopietni ietekmēt atsevišķas jūsu dzīves jomas. Piemēram, ja jums ir materiālas dabas problēmas, vēlams pārcelties uz māju vai dzīvokli ar ciparu «8». Pirms pārcelšanās svarīgi izrēķināt jūsu mājas vai dzīvokļa skaitli. Ļoti būtiski, lai jūsu personīgā enerģija saskanētu ar mājokļa enerģiju. Mājokļa numeroloģija ir ļoti svarīgs cilvēka dzīves faktors.

Ja dzīvojat dzīvoklī, noteikts numurs būs gan dzīvoklim, gan mājai (piemēram, jūsu mājas numurs ir 79, bet dzīvokļa — 27). Tātad jūs ietekmē gan mājas, gan dzīvokļa numurs (kaut vislielākā ietekme būs tieši dzīvokļa numuram). Mājokļa skaitlis tiek aprēķināts šādi: 79 — 7+9=16; 1+6=7. Jūsu mājas enerģija tātad darbojas skaitļa «7» zīmē. «7» enerģija nozīmē garīgu izaugsmi caur norobežošanos un vientulību. Dzīvokļa numurs tiek aprēķināts šādi: 27 — 2+7=9. «9» nozīmē kalpošanu cilvēkiem. Līdz ar to jūsu mājokļa enerģija būs vērsta uz rūpēm par cilvēkiem caur norobežošanos un vienatni (skaitlis «7»).

Ja jūsu mājokļa adresē ir arī burts, piemēram 38A, burtu pārvērtiet skaitlī (A=1). Mājas numura 38A skaitlis līdz ar to tiks aprēķināts šādi: 3+8+1=12, 1+2=3. Lūk, shēma, kā noteikt jūsu mājokļa burta skaitli.

А

B

C

D

E

Ē

F

G

Ģ

H

I

Ī

J

K

Ķ

L

Ļ

M

N

Ņ

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

«1»
Mājoklis ar cipara «1» enerģiju ideāli piemērots cilvēkam, kas gatavojas sākt savu privāto biznesu. Cilvēks, kurš dzīvo cipara «1» mājā, vairāk mācīsies no savas personīgās pieredzes, nevis citu padomiem un sekos savai intuīcijai. Mājoklis tās iemītniekos veicinās drosmi, individualitāti un godīgumu. Šajā mājā ne vienmēr viss atrodas perfektā kārtībā. Ja jūsu darbs saistīts ar rūpēm par citiem cilvēkiem un esat ieņēmuši amatu, kur jums vienmēr jābūt pirmajam, pārcelieties uz māju ar cipara «1» enerģiju. Jūs jutīsieties daudz pārliecinātāki, patstāvīgāki un būsiet gatavi riskēt. Šī māja kā radīta jums, ja esat pārāk noguris no cilvēkiem.

 Mājokļa ar ciparu «1» problēmas: reizēm varat sajusties vientuļš, būs problēmas ar savaldīšanos. Šādās mājās visi ir kungi, te nav kalpotāju.

«2»
Svarīgas to cilvēku jūtas, ar kuriem dzīvojat kopā. Miers, harmonija, dalīšanās visā, kas jums pieder. Ieklausīsieties apkārtējo viedoklī, neuzspiedīsiet savu. Pilnīga citu cilvēku izpratne. Jūtīgums pret dabas, mākslas, mūzikas, maģijas smalkajām enerģijām. Ideāla vieta pētniekiem, fizisko dotumu attīstīšanai un intuīcijai. Uzlabosies savstarpējās attiecības un stiprināsies laulības saites. Šajā mājoklī nedrīkst dzīvot vienatnē.

Problēmas: tā kā dzīve šādā mājoklī saasina jūtīgumu, ikviens konflikts kļūs par milzīgu problēmu. Tieksme vākt liekas mantas.

«3»
Šajā mājoklī jutīsieties pārliecināti un komfortabli. Daudz komunicēsiet, var paplašināt savu skatījumu uz dzīvi. Mājoklis uztur entuziasmu un palielina jūsu šarmu. Cilvēki ar dažādiem uzskatiem nejutīs diskomfortu. Veicinās jūsu pašizpausmes iespējas. Piemērota vieta izklaidēm un tusiņiem. Cipars «3» ir garīgās un seksuālās enerģijas pavadonis. Pārceļoties uz šādu mājokli, jūsu sabiedriskā dzīve kļūs aktīvāka.

Problēmas: tendence šķiesties ar enerģiju un pārlieku liels entuziasms. Tieksme tērēt naudu. Te valda māksliniecisks haoss. Spontānas, impulsīvas darbības. Piemērots bezrūpīgiem cilvēkiem.

«4»
Ja neesat pārliecināti par sevi un savu dzīvi, pārcelieties uz šo mājokli! Praktiskums un drošība pie jums atgriezīsies. Piemērota nākotnes fundamenta radīšanai, sapņu piepildījumam. Prasa kārtību un taupību. Šeit labi dzīvot cilvēku grupai, kas strādā viena mērķa labā. Droša oāze tiem, kas baidās no saspringta un atbildīga darba.

Problēmas: reizēm rodas sajūta, ka nemitīgi strādājat un nekad neatpūšaties. Pastāv iespēja kļūt par «ietiepīgu āzi». Nav piemērota darbaholiķiem, jo šī māja liks strādāt vēl vairāk.

«5»
Aktivitāte, enerģija, kustība un pārmaiņas. Daudz jaunu tikšanos, sarunas pa telefonu un noslogots dienas režīms. Veicina komunikāciju, informācijas pieplūdi un prasmi ar to dalīties. Palīdz gūt pieredzi daudzās sfērās. Veicina radošu garu. Te var notikt viss, garlaicībai te nav vietas. Veicinās seksuālo pievilcību, ideāla vieta romantiskiem piedzīvojumiem. Šādā mājoklī dzīvojošiem cilvēkiem piemīt īpašs magnētisms, viņi vairāk nekā citi ir apsēsti ar konkurences garu.

Problēmas: pieņemsit sasteigtus, kaut pareizus lēmumus. Te vienmēr vajadzētu uzticēties instinktiem. Ja lēmums pārāk svarīgs, apdomājiet to rūpīgi! Nepiemērota vieta cilvēkiem, kas tendēti uz mierīgu, prognozējamu dzīvi.

«6»
Harmonijas un līdzsvarotības centrs. Piemērots ģimenei, īpaši, ja mājās ir bērni. Veicina pienākuma sajūtu pret sabiedrību, vēlēšanos palīdzēt tiem, kam dzīvē nav veicies. Piemērota māja tiem, kas vēlas attīstīt savas mākslinieciskās spējas. Šajā mājā vienmēr būs nauda un komforts. Dzīve te piepildīta ar labestības un humānisma enerģiju. Šajā mājā mīl mājdzīvniekus. Piemērota puķu mīļiem.

Problēmas: pirmajā vietā vienmēr pienākumi un saistības. Dažiem tas nebūs pa spēkam.

«7»
Vieta, kur varat atpūsties, atjaunot spēkus, izanalizēt pagātnes pieredzi un tagadni. Piemērota māja tiem, kas vēlas dzīvot vienatnē, daudz domā un meklē dievišķo atklāsmi. Piemērota studentiem, rakstniekiem vai pētniekiem, jo veicina koncentrēšanās spējas. Veicina intuīciju, sapņus, vīzijas, telepātiskās spējas. Filozofija un metafizika. Vārdu sakot — viss, kas palīdz atrast īsto ceļu dzīvē. Veiksme šajā mājā tiek atrasta, pateicoties zināšanām, piemērota ļoti noslēgtiem cilvēkiem.

Problēmas: nav piemērota tiem, kas tiecas pēc materiālās labklājības vai cer uz karjeras izaugsmi. Enerģija darbojas tikai garīgu, nevis materiālu vērtību labā. Problēmas laulības dzīvē un partnerattiecībās. «7» alkst pēc vientulības.

«8»
Pārpilnība visās dzīves svērās — ģimene, draugi, materiālās vērtības. Ja vēlaties uzlabot finansiālo stāvokli, pārcelieties uz māju ar cipara «8» enerģiju! Nostiprina organizatora spējas, kas palīdz sasniegt materiālo labklājību. Ar disciplīnu un punktualitāti nostiprināsiet savu stāvokli. Atalgojums, apbalvojumi, sabiedrības atzinība. Darbīgas aktivitātes vieta. Piesaista cilvēkus, kas saistīti ar varu, naudu.

Problēmas: tēriņi, tāpēc vajadzīga nepārtraukta naudas plūsma vai/un naudas kontrole. Nepiemērota māja cilvēkiem, kas nemāk valdīt pār savu budžetu.

«9»
Vairo mīlestību un līdzjūtību pret cilvēkiem. Spēja saskatīt dažādas iespējas. Gudrība, kas var sasniegt pravieša spēju augstumus. Piemērota māja, lai dziļi izprastu cilvēkus. Sapņi, intuīcija, garīgums, māksla, filozofija — te viss var kļūt par iedvesmas avotu. Palīdzēs jums atrast cilvēkus un naudu, kas tiek piesaistīti, pateicoties gudrībai un līdzcietībai.

Problēmas: domājot par cilvēces likstām un vajadzībām, varat aizmirst par saviem tuvākajiem. «9» ir ļoti spēcīgs skaitlis, kas prasa bezkaislību un visaptverošu mīlestību. Nav piemērota altruistiem, jo tajā viņi dzīvos, «apkrauti» ar citu problēmām, aizmirstot par savām vēlmēm.

Avots: «bt-lady.com»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu