Ozoliņš: negribu spēlēt citur, ja KHL spēlē Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas «Dinamo» aizsargs Sandis Ozoliņš preses konferencē LTV7 raidījumā «Sporta studija» uzsvēra, ka nespēj dot nekādas garantijas par savu sniegumu, taču viņš darīs visu, lai nepieviltu kluba vadību un līdzjutējus.

Preses konferencē, kurā Ozoliņš atbildēja uz žurnālistu un līdzjutēju jautājumiem, latviešu aizsargs uzsvēra, ka lēmums par atgriešanos hokejā ir pārdomāts. «Neesmu egoists un lēmumu pieņēmu kopā ar ģimeni,» atklāj Sandis. «Jūtos labi un domāju, ka divi mēneši, kas atlikuši līdz sezonas sākumam, ir pietiekams laiks, lai sagatavotos.»

Tam piekrita arī Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Jūliuss Šuplers, kurš uzskata, ka Ozoliņa pieredze lieti noderēs komandai. «Augsti vērtēju viņa prasmi pieslēgties uzbrukumam. Domāju, ka četru nedēļu laikā viņš var sasniegt labu sportisko formu, turklāt svarīgākais būs tieši psiholoģiskais aspekts.»

Ozoliņš atklāj, ka jau pērn saņēmis piedāvājumus gan no Rīgas «Dinamo», gan citiem Kontinentālas hokeja līgas klubiem, taču tobrīd viņš juties citādāk un nav bijis gatavs spēlēt. «Arī šogad bija piedāvājumi no KHL klubiem, taču nevaru un negribu spēlēt citā komandā, ja KHL spēlē Rīgas «Dinamo».»

Pirms ledus treniņu atsākšanas pagājušo ceturtdien Ozoliņš pēdējoreiz slidojis esot pērn novembrī. «Tobrīd vēl bija doma spēlēt kādā no NHL komandām.»

Ozoliņš, kuram 3. augustā apritēs 37. dzīves gads, neslēpj, ka ir reālists un ļoti šaubās, vai būs tikpat labs spēlētājs kā agrāk. «Nezinu, kā būs,» vaļsirdigi norāda latviešu hokejists. «Kļūdas būs, to nu es garantēju. Nevienu spēli karjeras laikā neesmu aizvadījis perfekti un bez kļūdām, taču cenšos raudzīties uz priekšu un nedomāt par pagātni.»

«Par atgriešanos Latvijas izlasē pat neesmu domājis un pagaidām lēmumu, kuru pieņēmu pēc Turīnas olimpiskajām spēlēm, mainījis neesmu. Ņemot vērā Latvijas izlases sniegumu šīgada pasaules čempionātā, domāju, ka komandā ir daudz jaunu un perspektīvu hokejistu, kuriem ir jāspēlē,» uzskata Sandis.

Runājot par savām pagātnes problēmām, Ozoliņš bija ļoti atklāts. «Mana atkarība ir ikdienas problēma, ar kuru esmu iemācījies tikt galā. Tas nav tā, kā izraut sāpošu zobu. Garantēt neko es nevaru, taču darīšu visu, lai nepieļautu pagātnes kļūdas, kur nav bijis maz,» sola latviešu hokejists, piebilstot, ka ikdienas cīnās ar sevi, lai dzīvotu normālu dzīvi.

Ozoliņš norāda, ka jebkurā komandā liela nozīme ir trenerim. «Domāju, ka sapratīsimies, jo esmu dzirdējis, ka viņam [Šupleram] ir labs darba stils. Bet, runājot par sastāvu, svarīgākais būs tas, cik labi spēsim saspēlēties savā starpā.»

Tāpat Ozoliņš atklāja, ka ir atsācis mācības ASV un tagad tās būs jāturpina ar interneta starpniecību. «Mans dzīves mērķis ir iegūt augstāko izglītību, tādēļ ceru, ka spēšu apvienot hokeju un mācības.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu