Pāris mēģina aplaupīt policisti (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien par policijas aplaupīšanas mēģinājumu aizturēts kāds vīrietis un sieviete, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Vakar neilgi pirms desmitiem vakarā Rīgā, Palīdzības ielā kādai gados jaunai policijas darbiniecei piegāja klāt vīrietis un sieviete un lūdza cigareti. Pēc neilgas vārdu apmaiņas abas personas, pamanot, ka jaunajai sievietei uz pirkstiem ir gredzeni, mēģināja tos viņai atņemt, piedraudot ar īlenu.

Liels bija abu uzbrucēju pārsteigums, kad jaunā sieviete sāka viņiem pretoties un mēģināja viņus pati saviem spēkiem aizturēt - izrādījās viņi mēģināja aplaupīt policijas darbinieci.

Tajā brīdī garām brauca Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, kuri, redzot notiekošo, steidzās palīgā un kopīgiem spēkiem uzbrucēji tika aizturēti.

Vēlāk iecirknī noskaidrojās, ka aizturētais 29 gadus vecais vīrietis agrāk tiesāts par laupīšanām un zādzībām, bet aizturētā 29 gadus vecā sieviete tiesāta par zādzībām. Turklāt abi aizturētie policijas redzeslokā bija nonākuši arī par narkotiku lietošanu.

Šobrīd aizturētie atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un ir sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu. Drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu