Saulietis salīdzina spēka paņēmienus, Rīgā nokdauns bijis lielāks (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Saulietis jau tuvākajā laikā gatavs atgriezties valstsvienības treniņnometnē, sarunā ar šo rindu autoru izteicās pats spēlētājs.

«Apollo» jau ziņoja, ka aizvadītajā svētdienā mačā pret Zviedrijas izlasi pirmajā trešdaļā zviedrs Džoels Lundkvists pret latvieti pielietoja spēka paņēmienu, kā rezultātā Saulietis ar partneru palīdzību bija spiests atstāt laukumu.

«Neredzēju pretinieku, jo tajā brīdī izdarīju metienu. Saņēmu spēcīgu sitienu pa galvu,» teic Kaspars, kurš jau tās dienas vakarā tika nogādāts Gaiļezerā uz ārstu apskati.

Uzbrucējam smadzeņu satricinājums nav konstatēts, bet pagaidām hokejists vēl neslido kopā ar komandu. Saulietis gan uzsvēra, ka ir pārliecināts, ka jau tuvākajā laikā atgriezīsies ierindā un ir apņēmibas pilns cīnīties par vietu sastāvā uz pasaules čempionātu.

Interesanti, ka Kasparam jau gada laikā otro reizi nākas saskarties ar zviedru hokejistu agresīvo spēli. Pērn pasaules čempionātā Stokholmā pēdējā spēlē Saulieti uz ledus «nonesa» Niklass Kronvals un hokejistam nācās pamest laukumu.

«Iepriekš Stokholmā pēc Kronvala spēka paņēmiena (video) vēl kaut ko sapratu, šoreiz Rīgā pilnībā «izslēdzos», smejoties teica Kaspars.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu