Skolotāja un skolnieces mīlas stāsts: Forests vēršas pie policijas ar izmisīgu lūgumu (117)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu skolotājs Džeremijs Forests, kurš centās aizbēgt kopā ar savu skolnieci Meganu Stamersu, sestdien izmisīgi lūdzis, lai viņam ļautu atgriezties Lielbritānijā, kur viņš varētu būt kopā ar mīļoto, raksta «Daily Mail».

Precētais 30 gadus vecais skolotājs paziņojis savam advokātam, ka jūtas «izpostīts», jo viņa mīlestībai pielikts «brutāls punkts» brīdī, kad viņš tika arestēts pēc astoņām dienām kopā ar Meganu.

Laikraksts uzzinājis, ka abi viesnīcās reģistrējušies ar svešiem vārdiem. Forests, kuru meklēja visa Eiropas policija, dodoties uz darba interviju, viltotajā CV bija norādījis, ka ir 28 gadus vecs mūzikas žurnālists Džeks Frānsis Dīns.

Aculiecinieki stāsta, ka pāris, apmeklējot bārus un pozējot Bordo vēsturiskajā centrā, uzvedies kā «Bonija un Klaids».

Forests pirmdien stāsies tiesas priekšā Francijā, kamēr Megana jau atrodas Lielbritānijā.

Jau ziņots, ka sestdien kļuvušas zināmas 15 gadus vecās Meganas Stamersas un 30 gadus vecā skolotāja Foresta bēgšanas detaļas - izrādās, ka meitene devusies ceļā, izliekoties par savu 37 gadus veco māti. Viņa ceļojusi pa Eiropu ar mātes pasi, un neviens tam pat nepievērsa uzmanību.

Kļuvis zināms, ka Stamersa izmntojusi pasi, lai Duvras ostā iekāptu prāmī, kas devās uz Kalē ostu Francijā.

Meitenes mīļotais - 30 gadus vecais skolotājs - šobrīd atrodas vienā no Francijas stingrākajiem un pārpildītākajiem cietumiem.

Policija pašlaik noskaidro, kā mātes pase nonākusi meitenes rokās.Tāpat izmeklētājus interesē, kā 15 gadus vecā meitene varēja ceļot pa Eiropu, izliekoties par 37 gadus vecu sievieti.

Tāpat zināms, ka pāris atstājuši automašīnu Parīzē un tālāk ar vilcienu devušies uz Bordo. Tur Forests centies atrast bārmeņa darbu. Kad policija viņus aizturēja, abi bija ceļā uz darba interviju.

Komentāri (117)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu