Trillera cienīgi notikumi Babītes novadā: pielietojot ieročus, aiztur maluzvejniekus (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publik16, CC BY-NC-SA 2.0

Trillera cienīgi notikumi aizvadītajā naktī norisinājušies Babītes ezerā dabas lieguma teritorijā, kur Valsts vides dienesta (VVD) Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes inspektori aizturējuši maluzvejniekus, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums «Rīta panorāma».

Aizturētie ir kāda ģimene. Izņemts liels daudzums zivju - gan līņi, gan zandarti, par ko pienākas sods vairāk nekā 1000 latu apmērā. Tāpat izņemti arī 750 metru gari tīkli.

Maluzvejnieku aizturēšana noritējusi gluži kā trillerī. Vides inspektori bija divas diennaktis uzraudzījuši ezeru, jo viņiem bija aizdomas, ka šeit varētu būt ielikti maluzvejnieku tīkli.

Aizvadītajā naktī pulksten 4 no rīta vides inspektori pamanīja maluzvejniekus, kas bija atbraukuši pēc sava loma. Inspektori mēģināja viņus aizturēt, taču tie metās bēgt.

Vajājot bēgļus, vides inspektoriem nācās pielietot arī ieročus, jo maluzvejnieki nepakļāvās un mēģināja taranēt vides inspektoru automašīnu. Tālāk vajāšana turpinājās uz Rīgas-Liepājas šosejas. Šobrīd vainīgie ir notverti un nodoti Valsts policijai.

Videi nodarītais zaudējums ir gandrīz 2000 latu.

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu