Pildīta vistas fileja ar karamelizētiem sīpoliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: naotakem, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams (4 porcijām): 

  • 2 palielas vistas filejas krūtiņas
  • 2 vidēji lieli sīpoli, smalki sagriezti
  • 2 olas
  • 2 tējkarotes medus
  • 2 tējkarotes svaiga timiāna
  • rīvmaize
  • olīveļļa
  • sāls un pipari

Pagatavošana:

Lielā pannā uz vidēji lielas uguns lej vienu tējkaroti olīveļļas un pievieno sīpolus. Nedaudz apcep, pievieno medu un timiānu. Visu kopā samaisa un pacep vēl nedaudz. Pārliek atsevišķā traukā.

Vēl vienā atsevišķā traukā iesit divas olas, pievieno sāli un piparus. Samaisa viendabīgā masā.

Vistas filejas krūtiņas pārgriež uz pusēm tā, lai paliek četri gabaliņi. Katru no tiem ar āmuru kārtīgi izdauza.

Uz izdauzītā filejas gabaliņa liek ēdamkaroti apcepto sīpolu un fileju aizloka. Apviļā rīvmaizē, bet pēc tam olā.

Vistas fileju cep pannā uz vidēji lielas uguns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu