Foto: Boriss Koļesņikovs/AFI

Uzņēmējs, SIA «Baltkom TV» ģenerāldirektors Pēteris Šmidre noliedz, ka viņa rīcībā būtu informācija, kas ir patiesie īpašnieki digitālās televīzijas skandālā iejauktajai Lielbritānijā reģistrētajai kompānijai «Kempmayer Media Latvia» («Kempmayer»).

Pēc Šmidres paziņojuma, ka «Baltkom TV» noskaidros, kas ir «Kempmayer» patiesie īpašnieki, ekspremjera, uzņēmēja Andra Šķēles padomnieks Jurģis Liepnieks presē izteicies, ka Šmidrem «nekur tālu nebūs jāmeklē, tikai jāparakājas savos papīros un atmiņā, jo viņš jau ir 100% lietas kursā par visu». Liepnieks piebilda, ka viņu izbrīna «Baltkom TV» ģenerāldirektora aktivitātes saistība ar «Kempmayer» īsto īpašnieku meklēšanu.

Šmidre paziņoja, ka šādi Liepnieka apgalvojumi ir maldinoši un viņš tos uzskata par nepatiesu informāciju.

«Saskaņā ar masu informācijas līdzekļos izskanējušajiem apgalvojumiem ir tikai divi cilvēki, kuri publiski ir pauduši, ka viņiem «Kempmayer» lietā viss ir skaidrs un zināms: LTV ziņu raidījuma «Panorāma» producents Gundars Rēders un Andra Šķēles padomnieks un «Kempmayer Media Latvija» konsultants Jurģis Liepnieks,» norāda Šmidre.

Ja «Baltkom TV» būtu zināmi «Kempmayer» īpašnieki, tā netērētu finanšu un laika resursus to noskaidrošanai, piebilst ģenerāldirektors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp