«Google» gatavojas uzglabāt visus tavus datus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google

Pagājušajā nedēļā «Google» prezentēja savu nākotnes vīziju  analītiķiem. Kā redzams internetā atrodamā PDF prezentācijā, «Google» gatavojas piedāvāt lietotājiem uzglabāt pilnīgi visus datus uz viņu serveriem.

Jaunā produkta nosaukums varētu būt «Google Drive» jeb «GDrive», un tas praktiski būtu ārējā cietņa aizstājējs.

Lai gan sākotnēji «Google» mājas lapā atrodamo prezentācijas «Powerpoint» versiju «Google» vēlāk nomainīja pret PDF failu, daži centīgi bloggeri, izmantojot «Google» cashe funkciju, atraduši arī komentārus, kas bija ievietoti sākotnējā prezentācijā. Piemēram: «Līdz ar neierobežotas datu uzglabāšanas piedāvāšanu mēs varēsim uzglabāt pilnīgi visus lietotāju failus — e-pastus, fotoattēlus, grāmatzīmes u. c. — un tās kļūs pieejamas lietotājiem no jebkurienes — jebkuras ierīces, jebkuras platformas.»

Pagaidām nav skaidrs, kādā veidā «Google» pelnīs no šā produkta.

Vēl viens citāts no prezentācijas: «Virzoties uz mūsu «Uzglabā 100%» realitāti, tiešsaistes dati, kas glabāsies pie mums, kļūs par datu «zelta kopiju» un lietotāja dators kalpos tikai kā pagaidu datu glabātava. Būtiski ir tas, ka spējam garantēt šo datu drošību daudz labāk nekā lietotājs uz sava datora.»

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu