JL aicina TP uz divpusējām sarunām par krīzi valstī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ņemot vērā sarežģīto politisko situāciju valstī, kas radusies saistībā ar plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju par valdības ministra tiešu līdzdalību politiskajā korupcijā Jūrmalas mēra vēlēšanās, partija «Jaunais laiks» (JL) aicina Tautas partiju (TP) uz divpusējām sarunām, informē Didzis Šmits, partijas «Jaunais laiks» preses sekretārs.

Sarunas paredzētas starp abu partiju valdēm trešdien, 15. martā.

Tā kā politiskās korupcijas gadījumā iesaistīts satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP), JL uzskata, ka tādējādi tiek radīts būtisks apdraudējums valsts varai un Latvijas Republikas valdības autoritātei. Šādā situācijā jārīkojas nekavējoties, lai sabiedrība gūtu pilnīgu pārliecību par valdības norobežošanos no atsevišķu amatpersonu un indivīdu grupas rīcības, kas radījusi smagas sekas valsts pārvaldei. Tas, kā uz šo notikumu reaģēs Latvijas politiķi, iezīmēs skaidru robežšķirtni politiskās ētikas principiem nākotnē. JL sagaida valstiski atbildīgu nostāju no TP, kas ir otrs lielākais politiskais spēks Saeimā un valdības koalīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu