Segliņš: uzņēmējas Ivanovas slepkavība, visticamāk, tiks atklāta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš uzskata, ka uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavība, visticamāk, tiks atklāta. «Ir pamats domāt, ka noziegums tiks atklāts,» otrdienas rītā intervijā Latvijas Radio teica Segliņš. 

Ministrs pirmdienas vakarā sazinājies ar Kriminālpolicijas priekšnieku Intu Ķuzi, kas «sliecās domāt, ka lieta tiks atklāta». Segliņš stāstīja, ka policija pašlaik strādā ar iespējamo nozieguma izdarītāju un nostiprina lietiskos pierādījumus.

Slepkavības iespējamos motīvus Segliņš komentēja atturīgi, sakot, ka par tiem publiski runāt vēl būtu pāragri. Jautāts, vai Ivanovas slepkavība varētu būt pastrādāta, lai iebiedētu viņas vīru uzņēmēju Igoru Ivanovu, ministrs norādīja, ka Ivanovs ir neviennozīmīga persona un ka par viņu klīst dažādas runas. Tomēr tālāk visu rādīs izmeklēšana, teica Segliņš.

Viņš arī stāstīja, ka Ivanovs pašlaik ir ārzemēs, un piebilda, ka būtu normāli, ja pēc sievas slepkavības vīrs steidzami dotos mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu