«Lattelecom Interaktīvajā TV» jauns kanāls bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

«Lattelecom» interaktīvajā televīzijā turpmāk būs skatāms populārais bērnu izklaides kanāls «Nickelodeon». Jaunais kanāls nomainīs līdzšinējo kanālu «Jetix», jo tas paziņojis par  savas darbības pārtraukšanu Baltijas valstīs.

««Jetix» pārstāvniecība informējusi par savas darbības pārtraukšanu Baltijas valstīs, līdz ar to izvēlējāmies līdzvērtīgu kanālu mūsu visprasīgākajai auditorijai — bērniem. «Nickelodeon» satura un kvalitātes ziņā pašlaik ir spēcīgākais kanāls bērniem un jauniešiem, kas veidots, balstoties uz bērnu dzīvesstilu, savienojot bērnus un viņu pasaules uztveri caur izklaidi. Kanāla prioritāte ir bērni, un viņi ir pelnījuši pašu labāko. Esam pārliecināti, ka jaunais kanāls būs tikpat veiksmīgs un īsā laikā iegūs skatītāju simpātijas,» sacīja «Lattelecom» televīzijas satura attīstības vadītāja Inga Alika.

«Nickelodeon» kanāla mērķauditorija ir bērni un jaunieši vecumā no diviem līdz pat 14 gadiem. Tas ir ASV veidots televīzijas kanāls, kurā redzamas labi zināmas un laika pārbaudi izturējušas animācijas filmas, kas aizrauj ne vien bērnus un jauniešus, bet arī pieaugušos. Pazīstamākie varoņi ir «Spongebob Squarepants» un Dora. «Nickelodeon» programmu veido animācijas filmas, seriāli, televīzijas šovi un spēles par bērnu un jauniešu ikdienas dzīvi, kā arī piedzīvojumiem skolā. Kanāla būtība ir pilnveidot bērnu saskarsmes iemaņas, izklaides elementu izmantojot kā galveno sasaisti starp bērnu interesēm un viņu pasaules izpratni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu