«Dziedošās ģimenes» atstāj Dukuru ģimene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. oktobrī projektā «Dziedošās ģimenes» LNT kanāla tiešraidē bija jūtama īpaši jautra atmosfēra, jo septiņas dziedošās ģimenes priecēja mūs visus ar dažādām joku dziesmām. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja vieni no skanīgākajiem projekta dalībniekiem — Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Dukuru ģimenes tēvs pēc izbalsošanas sacīja: «Mēs neticējām, ka tiksim tik tālu. Esmu lepns par savu ģimeni, par saviem bērniem, ka mēs tik tālu tikām un uzstājāmies. Pateicos visiem, žūrijai, skatītājiem, grupai, Laurim un pārējām ģimenēm par pienācīgu konkurenci.»

Taču uz ilgu laiku Dukuru ģimene skatuvi neatstāj, jo jau šo svētdien, 25. oktobrī, plkst. 20.20 LNT ēterā «Dziedošo ģimeņu» projekta ietvaros notiks «Atpakaļ atgriešanās koncerts», kurā uzstāsies gan tās ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan tās sešas ģimenes, kuras pašlaik ir atstājušas projektu «Dziedošās ģimenes», jo saņēmušas zemāko skatītāju un žūrijas novērtējumu. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no ģimenēm saņems iespēju atgriezties šā rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos! Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā, ir: Tīsu ģimene no Talsiem, Krastiņu ģimene no Valmieras, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Sudmaļu ģimene no Liepājas un Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Sajūtiet ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziediet kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 25. oktobrī, LNT kanālā plkst. 20.20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes»! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu