«Dziedošo ģimeņu» šovā atgriežas Dukuru ģimene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar vakarā, 25. oktobrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos norisinājās «Atgriešanās koncerts» — uz «Dziedošo ģimeņu» skatuves un LNT kanāla tiešraidē bija iespēja dzirdēt 12 dziedošās ģimenes!

Ar skaistām dziesmām un pārdomātiem priekšnesumiem uzstājās gan tās sešas ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan tās sešas, kuras dziedāšanas svētkus bija uz kādu brīdi atstājušas. Šoreiz lēmumu, kurai ģimenei atgriezties projektā pieņēma tikai skatītāji! Tikai skatītāju balsojums noteica, ka otru iespēju turpināt skanīgo sacensību sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos ieguva Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma. 

«Mēs jūtamies kā jauna Ginesa rekorda priekšā, jo katru nedēļu esam spiesti pārspēt paši sevi, pārspēt pārējās ģimenes, jo tas tomēr ir konkurss, kaut arī mēs viņus visus ļoti mīlam. Šis mūsu pēdējais priekšnesums emocionāli bija ļoti spēcīgs,» uzzinot par balsojuma rezultātiem, sacīja Dukuru ģimene.

Līdz ar to — jau šo svētdien skanīgo sacensību turpinās septiņas ģimenes. Šī bija vienīgā otrā iespēja kādai no izbalsotajām ģimenēm iekļūt atpakaļ projektā «Dziedošās ģimenes». Un nu jau nedaudz vairāk nekā pēc mēneša mēs uzzināsim, kura kļūs par Latvijas dziedošāko un skatītāju iemīļotāko ģimeni!

Šo svētdien, 1. novembrī, ģimenes izpildīs skatītāju izvēlētas dziesmas. Veselu nedēļu LNT mājaslapā skatītājiem bija iespēja balsot par dziesmām, kuras vēlējās dzirdēt dziedošo ģimeņu izpildījumā. Pašlaik tiek apkopoti balsojuma rezultāti, lai dziedošās ģimenes varētu sākt gatavoties šīs svētdienas koncertam!

Šo svētdien mūs priecēs: Grīnhofu ģimene, Vītolu ģimene, Eriņu ģimene, Riču ģimene, Legzdiņu māsas, Igauņu ģimene un Dukuru ģimene.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 1. novembrī, plkst. 20.20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu