Šķēle: ja TP spēs, tā izvedīs Latviju no krīzes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tautas partijas (TP) dibinātājs Andris Šķēle, kurš šoruden paziņoja par atgriešanos aktīvajā politikā, atzīst, ka nevienai citai partijai neredz tādu daudzskaitlīgumu un potenciālu, kāds ir TP.

«Tāpēc nebaidos teikt: ja TP spēs, Latvija varēs tikt laukā no krīzes,» intervijā «Latvijas Avīzei» prognozē Šķēle.

Viņš ir pārliecināts: ja spēs pārkārtot un motivēt lielo savas partijas kolektīvu atdot partijas biedriem pašapziņu par darāmo darbu svarīgumu, viņš ir pārliecināts, ka tad arī Latvijai veiksies.

Politiķis arī neskopojas ar kritiku savai partijai laikā, kamēr pats nebija aktīvajā politikā. Šķēle atzīst, ka organizācija galīgi nav tā, kuras vadības grožus nodevis pirms septiņiem gadiem.

Viņaprāt, daudzos gadījumos partijā pieļautas rupjas kļūdas personālpolitikā. «Ja kādam TP izsniedz ministra mandātu, tad TP bija jābūt tik stiprai, lai neizdošanās gadījumā paņemtu doto mandātu atpakaļ. Daudzreiz partija pieteikusi labus risinājumus, bet nav spējusi tos paveikt līdz galam,» skaidro Šķēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu