«Lattelecom» valsts budžetā dividendēs ieskaitījis 14 686 355 latus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs «Lattelecom» pirmdien Valsts Kasei pārskaitījis 14,7 miljonus latu. Tā ir valsts daļa no «Lattelecom» pagājušā gada peļņas, ko akcionāri šogad nolēma izmaksāt dividendēs, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma Komunikācijas daļas projektu vadītāja Līga Bite.

«Pateicoties veiksmīgi izvēlētai stratēģijai, «Lattelecom» arī krīzes apstākļos ir strādājis labi un nopelnījis līdzekļus valstij kā vienam no uzņēmuma īpašniekiem, tādēļ gribu pateikties visiem «Lattelecom» darbiniekiem, kas smagi strādājuši, lai mēs sasniegtu šos rezultātus,» norāda «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Viņš uzsver, ka «Lattelecom» kā nozares līderis arī pērn devis būtisku ieguldījumu valsts infrastruktūras attīstībā - Lattelecom grupas kapitālieguldījumi 2009.gadā sasniedza 27,4 miljonus latu, no kuriem lielākie ieguldījumi veikti optiskās infrastruktūras izbūvē un Virszemes TV ieviešanā, kas ir uzņēmuma stratēģiskie projekti arī šim gadam.

«Lattelecom» Padomes priekšsēdētājs Gatis Kokins uzsver, ka uzņēmuma īpašnieki ir pauduši pozitīvu novērtējumu Koncerna sasniegtajiem rezultātiem 2009.gada sarežģītajā ekonomiskajā situācijā. «Esam gandarīti un apmierināti ar uzņēmuma paveikto. «Lattelecom» valde, šķiet, ir izvēlējusies vienīgo pareizo stratēģiju – nepārtrauktu jaunu un inovatīvu produktu piedāvājumu mājsaimniecībām, kapitalizējot ievērojamās investīcijas infrastruktūrā, kuras uzņēmums jau ir veicis un vēl veiks 2010.gadā. Priecē, ka arī akcionāri atbalsta šādus kapitālieguldījumus, jo «Lattelecom» šogad ir teju vienīgais uzņēmums, kas silda Latvijas ekonomiku.» norāda Kokins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu