Jūrmalas domnieki neatzīstas, ka viņiem piedāvāts kukulis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jūrmalas domes opozīcijas deputāti nevēlas atzīt, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) aizturētais Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics («Jūrmala - mūsu mājas») viņiem piedāvājis kukuli, lai nodrošinātu viņam labvēlīgu rezultātu opozīcijas ierosinātajā neuzticības balsojumā, liecina aģentūras LETA veiktā aptauja.

Iesniegumu Munkevica gāšanai parakstījuši deviņi deputāti no 15 - Romualds Ražuks (PS), kurš tiek minēts kā nākamais domes priekšsēdētāja amata kandidāts, Marija Vorobjova, Māris Dzenītis, Iveta Blaua (JL), Zigurds Starks, Aigars Tampe (TB/LNNK), Arnis Ābelītis («Tev, Jūrmalai»), Juris Visockis (JL) un Dzintra Homka (SCP), tādējādi stabili pietiek balsu Munkevica gāšanai.

Neviens no šiem deviņiem opozīcijas deputātiem neapstiprina, ka viņiem mērs būtu piedāvājis kukuli. Visi minētie deputāti, izņemot vienu, šādu iespēju kategoriski noliedza. Izvairīgi atbildēja tikai domniece Blaua, kura norādīja, ka šādu informāciju nevarot nedz apstiprināt, nedz noliegt, un aicināja sagaidīt oficiālos izmeklēšanas rezultātus.

Jau vēstīts, ka KNAB aizturējis Munkevicu par 5000 latu kukuļa piedāvāšanu, lai nodrošinātu viņam labvēlīgu rezultātu opozīcijas ierosinātajā neuzticības balsojumā. KNAB darbinieki vakar aizturēja Munkevicu un viņa kabinetā, kā arī mājās veica kratīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu