Švarcenegers salīdzina Melu Gibsonu ar naftas noplūdi Meksikas līcī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Tiekoties ar Sakramento municipālajiem darbiniekiem, Kalifornijas štata gubernators un Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers salīdzināja Melu Gibsonu ar naftas noplūdi Meksikas līcī.

Runājot ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, Švarcenegers sacīja, ka kamēr enerģētikas gigants «British Petroleum» spējis apturēt noplūdi, «neviens vēl nav izdomājis, kā apturēt Melu Gibsonu».
Kā ziņots iepriekš, kāds amerikāņu interneta tabloīds publiskojis Gibsona un viņa bijušās draudzenes Oksanas Grigorjevas strīda ierakstu, kurā aktieris verbāli pazemo savu bijušo partneri, turklāt bijušajai draudzenei adresēto lamu plūdu vidū iemanās ar rasistiskiem izteikumiem aizskart arī afroamerikānus un latīņamerikāņus.

Švarcenegers arī aicināja sanāksmes dalībniekus izslēgt savus mobilos telefonus, paskaidrojot, ka Gibsons noteikti mēģinās piezvanīt.

Atbildot uz jautājumu, ko par to domā Gibsons, viņa pārstāvis Alans Nīrobs atbildēja, ka priecājas par to, ka Švarcenegers saglabājis humora izjūtu, piebilstot, ka «viņš acīmredzot bruģē ceļu atpakaļ uz izklaides biznesu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu