Riču ģimenei regulāri draud izspiedēju banda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Muzikālā Riču ģimene, kura sabiedrībā kļuva pazīstama pēc dalības televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes», regulāri saņem telefoniskus draudus no kādas izspiedēju bandas, kurā apvienojušies cilvēki ar kriminālu pagātni, aģentūru LETA informēja Riču trio menedžeris Ronalds Turkins.

Pēdējās dienās izspiedēji esot kļuvuši īpaši uzmācīgi. Tā kā atsevišķās aprindās ir radies iespaids, ka Riču ģimene ar savu aktīvo koncertēšanu ļoti daudz nopelna, māksliniekus sākuši terorizēt kādas bandas pārstāvji, kuri regulāri zvana Ričiem un pieprasot naudu. Prasītā summa ir 10 000 latu, pretējā gadījumā ar Riču ģimeni draud fiziski izrēķināties, pastāstīja menedžeris.

«Notiek izspiešana jeb rekets,» sacīja Turkins, piebilstot, ka bandas kriminālās pagātnes dēļ mākslinieki šos draudus uztver ļoti nopietni. Rekets pret Riču ģimeni esot saistīts ar «etniskas dabas jautājumiem» un spiediens tiekot izdarīts no cilvēkiem, kuri savā dzīvē vadās pēc principa «tam, kuram iet labi, ir jādalās», norādīja menedžeris.

Mākslinieki konsultējušies ar paziņām no tiesībsargājošajām iestādēm, taču oficiāls iesniegums policijai vēl neesot uzrakstīts. Pēdējie draudi saņemti aizvadītajā naktī, un policijā Riču ģimene plāno vērsties tuvākajā laikā.

Riču priekšnesums «Dziedošajās ģimenēs»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu