Medvedevs tviterī sācis sekot Švarcenegeram

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs kopš svētdienas tīmekļa mikroblogošanas vietnē «Twitter» seko Kalifornijas gubernatoram, ar lomām Holivudas grāvējos pasaules slavu ieguvušajam aktierim Arnoldam Švarcenegeram. 

Gubernators 10.oktobrī kopā ar Silīcija ielejas uzņēmēju delegāciju ieradās vizītē Maskavā un par ciemošanās sākumu uzreiz paziņoja savā tvitera blogā.

«Tikko piezemējos Maskavā. Skaista diena. Nevaru vien sagaidīt tikšanos ar prezidentu Medvedevu @KremlinRussia_e.», līdzās Kremļa saimnieka vārdam norādot uz prezidenta oficiālo tvitera kontu, rakstīja Švarcenegers. Gubernators tviterī arī ielicis bildi, kurā viņš redzams ar cigāru rokā, automašīnā braucot no Maskavas lidostas.

«@Schwarzenegger, laipni lūgts Maskavā. Gaidu tikšanos ar jums un jūsu delegāciju @skolkovo», atbildes tvītā rakstīja Medvedevs, kā gubernatoru, tā gaidāmo tikšanās vietu - Skolkovas vadības skolu - apzīmējot ar viņu tvitera kontu nosaukumiem.

Arī Švarcenegers tviterī pievienojis Medvedevu cilvēkiem, kuru ierakstiem viņš tagad seko.

Krievijas prezidents pēdējo reizi tikās ar Švarcenegeru jūnijā ASV. Silīcija ielejā ciemojoties uzņēmuma «Twitter» galvenajā mītnē, Medvedevs uztaisīja pats savu tvitera mikroblogu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu