Tautas skaitītājus nolamā un nelaiž dzīvokļos: iejaucas arī policija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sarah G..., CC licence

Pagājušajās brīvdienās diviem tautas skaitītājiem bija nepieciešama policijas palīdzība, vēstī portāls «Zemgales ziņas».

Policijas iejaukšanās bija nepieciešama Kalnciema ceļā, jo kāds vīrietis lamājies necenzētiem vārdiem un nelaida dzīvoklī tautas skaitītāju, kuram bija jāveic savi pienākumi.

Palīgā steidza policija, taču dzīvokļa durvis nepieklājīgais vīrietis nevēra vaļā.

Tāpat pagājušajās brīvdienās policijas palīdzība bija nepieciešama arī kādam tautas skaitītājam Jelgavā.

Sarunā ar portālu «Apollo» pētījumu kompānijas «GfK Baltic» vadītāja Iluta Skrūzkalne norādīja, ka policijas iejaukšanās nav nekas neparasts, jo tautas skaitītāji saviem reģionālajiem vadītājiem iesnieguši ziņas par bīstamajiem rajoniem.

Skrūzkalne skaidroja, ka jau sākumā tas bija paredzēts, ka tiks izbrīvēta diena, kad tautas skaitītājam palīdzēs policists, kurš pavadīs skaitītāju līdz durvīm un sagaidīs, pabeidzot interviju.

Skrūzkalnes rīcībā nebija informācijas, cik bieži tautas skaitītājiem jāziņo policijai, saskaroties ar bīstamiem gadījumiem, jo par šādām situācijām skaitītāji parasti ziņo saviem reģionālajiem vadītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu