«Muzeju naktī» piedāvā iegādāties īpašas pastkartes ar speciālu zīmogu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 14.maijā, ikvienam Muzeju nakts dalībniekam būs unikāla iespēja apmeklēt Latvijas Pasta tirdzniecības punktu un iegādāties oriģinālas pastkartes. Interesenti pastkartes varēs nosūtīt, kā arī apzīmogot tās ar īpašu zīmogu, kas izgatavots tieši Muzeju nakts pasākumam un apstiprinās dalību tajā. 

«1188» PASĀKUMU KARTE

Latvijas Pasta dalība Muzeju naktī ir kļuvusi par tradīciju, jo jau trešo gadu uzņēmums pasākuma apmeklētājiem piedāvā iegādāties un nosūtīt pastkartes. Muzeju nakts ietvaros Latvijas Nacionālā vēstures muzeja (LNVM) telpās ikvienam būs iespēja apmeklēt Latvijas Pasta punktu, lai iegādātos un nosūtītu saviem tuviniekiem un draugiem vēstuli vai oriģinālu pastkarti ar īpaši Muzeju naktij izgatavotu pasta zīmogu. Zīmoga nospiedums apliecinās apmeklētāja dalību tieši 2011.gada 14.maija LNVM pasākumos.

Vērtējot iepriekšējo gadu pieredzi, Latvijas Pasts secina, ka apmeklētāji atzinīgi vērtē iespēju nosūtīt unikāla dizaina pastkartes ar speciālo zīmogu, tāpēc Latvijas Pasts arī šogad piedalīsies pasākumā un iepriecinās muzeja apmeklētājus.

Latvijas Pasta Muzeju nakts pasta punkts apmeklētājus gaidīs LNVM telpās 14.maijā no plkst.18 līdz plkst.1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu