SVF vadītājs mēģinājis izvarot vēl vienu sievieti, kas viņu salīdzina ar šimpanzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Masu mediji turpina liet eļļu ugunī lietā par seksa skandālā iejaukto Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) vadītāju Dominiku Štrausu-Kānu.

Aģentūra AP atzīmē, ka precētais četru bērnu tēvs savas vājības pret sievietēm dēļ presē ieguvis iesauku «lielais pavedējs».

Francijā, kur pret politiķu intīmo dzīvi neizturas tik stingri kā ASV, tas nav traucējis viņa karjerai un nepadarīja viņu par noziedznieku, kaut tagad situācija var mainīties.

«The Daily Mail» raksta, ka ar oficiālu paziņojumu pret SVF vadītāju varētu vērsties 31 gadu vecā franču žurnāliste un rakstniece Tristana Banona, kas ir Štrausa-Kāna otrās sievas krustmeita un viņa meitas labākā draudzene.

Banona apgalvo, ka Štrauss-Kāns viņu mēģinājis izvarot 2002. gadā, kad viņu intervējusi dzīvoklī Parīzē, kur viņš pats nozīmējis interviju bez liecinieku klātbūtnes. Par šo gadījumu kļuva zināms jau 2008. gadā, taču sieviete pēc mātes padoma nolēma negriezties policijā.

Intervijās Tristana stāstījusi, kā viņš centies viņai noraut drēbes: «Es viņam situ un saucu par varmāku, bet viņam bija vienalga, viņš uzvedās kā pārlieku uzbudinājies šimpanze,» sievietes teikto citē britu laikraksts. Māte sievieti toreiz atturējusi no iesnieguma rakstīšanas policijai, jo Tristana tikko bija uzsākusi savu karjeru, un tā viņa varētu iegūt nevajadzīgu slavu kā sieviete, kurai uzmācies politiķis.

Tagad Tristana nolēmusi vērsties policijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu