Arnolds Švarcenegers atzīst, ka viņam ir ārlaulības bērns no kalpones

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne un bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers atzinis, ka viņam ir ārlaulības bērns no mājkalpotājas, otrdien vēsta laikraksts «The Los Angeles Times».

Kā ziņots iepriekš, 9.maijā Švarcenegers un viņa sieva Marija Šraivere paziņoja par savu lēmumu šķirties pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem. Laikraksts vēsta, ka Šraivere aizgāja no sava vīra, kad Švarcenegers viņai atklāja, ka ir mājkalpotājas bērna tēvs.

«Kad es atstāju gubernatora amatu, es pastāstīju savai sievai par šo gadījumu, kas notika pirms vairāk nekā desmit gadiem,» laikraksts citē Švarcenegera izplatīto paziņojumu. «Es saprotu un esmu pelnījis manu draugu un ģimenes dusmas un vilšanos. Esmu atvainojies Marijai, maniem bērniem un ģimenei. Man ir no sirds žēl.»

«Es aicinu medijus cienīt manu sievu un bērnus šajā sarežģītajā laikā. Lai arī es esmu pelnījis jūsu uzmanību un kritiku, mana ģimene to nav pelnījusi.»

Švarcenegera pārstāvis pagaidām nav atbildējis uz žurnālistu lūgumiem sniegt sīkāku informāciju. Marijas Šraiveres pārstāvis komentārus sniegt atteicās.

Laikraksts «The Los Angeles Times» nav nosaucis nedz mājkalpotājas, nedz bērna vārdu vai dzimumu, taču atklāja, ka sieviete strādāja ģimenē vairāk nekā 20 gadus un aizgāja šā gada janvārī.

Pirms Švarcenegers izplatīja paziņojumu, viņa ģimenes mājkalpotāja sarunā ar laikrakstu uzsvēra, ka viņas bērna tēvs ir cits vīrietis, viņas toreizējais vīrs. 

Pēc viņas vārdiem, viņa labprātīgi aizgāja no darba Švarcenegera ģimenē. Kad laikraksts vēlāk informēja sievieti par bijušā gubernatora paziņojumu, viņa atteicās sniegt komentārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu