Deputāts Dronka vēlas saņemt atvainošanos no TV3

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Saeimas deputāts Aivars Dronka (ZZS) vēlas saņemt atvainošanos no telekompānijas «TV3» saistībā ar tās sižetu par Valsts prezidenta vēlēšanām, aģentūrai LETA pastāstīja Dronka.

Kā ziņots, «TV3» vēstīja, ka tās operators prezidenta vēlēšanu dienā piefiksējis deputāta Andra Bērziņa (ZZS), kurš tika ievēlēts par Valsts prezidentu, sarunu, kas metot ēnu uz ievēlēšanas procesu un ļaujot domāt par kādu vienošanos prezidenta vēlēšanās. Saeimā Bērziņš kolēģim Dronkam jautā, «kā tur «Saskaņas» puikas», un saņem atbildi, ka normāli. Tad Bērziņš apjautājas, kā ir ar [Saeimas deputātu Dzintaru] Rasnaču (VL-TB/LNNK).

Savukārt visas minētās personas noliedza, ka būtu runājušas par balsošanu, uzsverot, ka runāts ticis par debatēm, kuras notikušas Bērziņa prombūtnes laikā.

«Vispirms es vērsīšos pie «TV3», varbūt viņi reaģēs un publiski atvainosies. Ja tas nenotiks, domāšu, kādās tiesībsargājošajās iestādēs vērsties,» sacīja Dronka.

Savukārt Rasnačs norādīja, ka neplānojot nekur sūdzēties, jo uzskatot, ka šis jautājums tiks nokārtots pašu žurnālistu starpā. «Ceru, ka viņi atvainosies paši, es nekā neprasīšu,» teica deputāts, paužot nožēlu, ka Latvijā nav kādas vispārējas žurnālistu ētikas padomes, kas šādus jautājumus varētu risināt.

Kā ziņots, otrajā Valsts prezidenta vēlēšanu kārtā Saeima 2.jūnijā par Valsts prezidentu ievēlēja eksbaņķieri Zaļo un zemnieku savienības deputātu Bērziņu.

Par Bērziņa ievēlēšanu prezidenta amatā aizklātās vēlēšanās nobalsoja 53 deputāti, bet pret bija 44 balsis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu