Švarcenegers tomēr nolēmis atgriezties kino

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers, kurš pēc skandalozā paziņojuma par ārlaulības bērnu nolēma atteikties no iecerētajiem kino projektiem, tomēr izlēmis atgriezties pie savas aktiera karjeras.

Neskatoties uz sākto laulības šķiršanas prāvu no ilggadējās sievas Marijas Šraiveres, aktieris piedalīsies jaunā vesternā «The Last Stand», kura filmēšana tiks sākta jau septembrī.

Plānots, ka filma, kuru režisēs Dienvidkorejas kinorežisors Džī Von Kims, pirmizrādi piedzīvos 2012.gadā.

«Tas ir vecmodīgs vesterns, īpaši veidots 63 gadus vecam, bēdu sagrauztam puisim, kuram jāpieņem morālas dabas lēmums. Mums arvien tādā (filmā) vajadzīga ikoniska personība,» interneta vietnei «Deadline Hollywood» paziņoja kāda anonīma ar projektu saistīta persona. Švarcenegera dalību filmā apstiprinājis arī industrijas žurnāls «Entertainment Weekly».

Tomēr gan Švarcenegera, gan kinostudijas «Lionsgate» pārstāvji atteicās šo informāciju komentēt.
Maijā Švarcenegers paziņoja, ka nolēmis nesteigties ar atgriešanos kino un atteicies no iecerētajiem projektiem, lai pievērstos savām privātajām lietām.

Kā ziņots iepriekš, maija vidū Švarcenegers publiski atklāja, ka viņam ir ārlaulības bērns no mājkalpotājas, kas strādājusi viņa ģimenes mājā vairāk nekā 20 gadus. Tieši šis fakts kļuva arī par Švarcenegera un viņa sievas Marijas Šraiveres šķiršanās iemeslu. Zēnam, kura vārds netiek atklāts, šobrīd ir jau 13 gadu.

Jūlija sākumā Šraivere iesniedza tiesā prasību, lai šķirtu 25 gadus ilgušo laulību ar Švarcenegeru, savu lēmumu pamatojot ar nesamierināmām atšķirībām.

Pirms skandāla Švarcenegera plānos bija piedalīšanās gan «Terminatora» franšīzes turpinājumā, gan drāmā «Cry Macho», kur viņam tika piedāvāta galvenā loma, kā arī dalība animācijas seriālā «The Governator» («Gubernators»), kas būtu daļēji balstīts viņa dzīves faktos. Saskaņā ar producentu ieceri seriāla galvenais varonis būtu bijušais gubernators, kas, aizejot no amata, izlemj cīnīties ar noziedzību un zem savām mājām izveido slepenu pretnoziedzības centru. Pārējā laikā pēc Švarcenegera tēla un līdzības veidotais supervaronis būtu kārtīgs ģimenes tēvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu