Kambalam astoņi punkti un svarīga uzvara, Jeromanovam pieci punkti zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Astoņus punktus Eiropas Izaicinājuma kausa pamatturnīra ceturtās spēļu kārtas mačā otrdien guva latviešu basketbolists Kaspars Kambala, palīdzot Turcijas komandai Ankaras «Turk Telekom» izcīnīt svarīgu uzvaru.

Aizvadītajā G apakšgrupas mačā «Turk Telekom» izbraukumā ar 83:81 (20:21, 18:23, 23:19, 22:18) pieveica citu Turcijas klubu Karšijakas «Pinar», bet Kambala nospēlēja 21 minūti, realizējot trīs no četriem divpunktu metieniem un abus soda metienus, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un nopelnīja četras piezīmes.

Uzvaru «Turk Telekom» komandai ar tālmetienu izrāva centrs Mehmets Okurs, kuram drīzumā jāatgriežas NBA kluba Jūtas «Jazz» rīcībā.

Otrajā šīs apakšgrupas spēlē trešdien Bonnas «Telekom Baskets» tiksies ar Baltkrievijas komandu «Minsk-2006».

Pašlaik grupas kopvērtējumā «Minsk-2006» kontā ir divas uzvaras trīs spēlēs, «Pinar» un «Turk Telekom» rēķinā ir pa diviem panākumiem četros mačos, bet «Telekom Baskets» tikusi pie viena panākuma trīs spēlēs.

A apakšgrupas ceturtās kārtas mačā Edgars Jeromanovs guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā Zviedrijas komanda Norčēpingas «Dolphins» ar 79:119 (20:28, 20:29, 22:27, 17:35) savā laukumā kapitulēja spēcīgajai Spānijas komandai «Fuenlabrada».

Jeromanovs laukumā bija 32 minūtes, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem, bet grozam garām raidīja visus četrus tālmetienus. Vēl Jeromanovs izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, pieļāva četras kļūdas un izprovocēja trīs piezīmes.

Otrajā A apakšgrupas cīņā Oldenburgas «Ewe Baskets» trešdien uzņems Slovākijas komandu Nitras «Bemaco».

Apakšgrupas kopvērtējumā tagad «Ewe Baskets» rēķinā ir trīs uzvaras trīs cīņās, «Fuenlabrada» kontā ir trīs panākumi četros mačos, «Dolphins» basketbolisti tikuši pie vienas uzvaras četros mačos, bet «Bemaco» pagaidām cīnās bez uzvarām.

Tikmēr laukumā nedevās Pāvels Veselovs, bet viņa pārstāvētā Kipras komanda Nikozijas «Keravnos» ar 75:93 (20:30, 22:15, 19:27, 14:21) viesos zaudēja Vācijas komandai Artlandas «Dragons».

Otrajā H apakšgrupas spēlē Ungārijas klubs Solnokas «Olaj» ar 75:67 (21:22, 18:8, 24:22, 12:15) viesos pieveica Francijas klubu Po «Elan Bearnais».

Apakšgrupas kopvērtējumā pēc četrām kārtām pirmo vietu ar četriem panākumiem ieņem «Dragons» komanda, pa divām uzvarām izcīnījušas «Keravnos» un «Olaj», bet «Elan Bearnais» pagaidām cīnās bez uzvarām.

Kā ziņots, BK «Ventspils» D apakšgrupas ceturtās kārtas spēlē otrdien ar 81:55 savā laukumā pieveica Ukrainas klubu Južnijas «Himik», ar trim uzvarām četrās spēlēs izvirzoties apakšgrupas līderpozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu